Vint.ee tulevik

Loetud 269 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2016-03-26T13:00:00+02:00
Tere,

Vint.ee on olnud algusaastatest alates hobiprojekt - olen viimase 9 aasta jooksul kulutanud 3000 tundi selleks, et luua eestlastele lahe mängukeskkond.

Viimastel aastatel olen vint.ee arendusega tegelenud sisusliselt üksi ja seda põhitöö kõrvalt. Viimasel kolmel kuul olen aga saanud tegeleda vindiga sama palju kui viimasel kahel aastal kokku (tänu sellele, et olen pidanud haigete lastega kodus olema). Tulemused on näha - uued kaardimängud ja turniirid on kasutajate seas väga populaarseks osutunud. Lapsed ei ole aga lõpmatult haiged, tuleb tagasi minna põhitööle ning Vint unarusse jätta. Näen, et vint.ee vajaks inimest, kes portaaliga saaks tegeleda täis-tööaja (8h päevas). Oleme hetkel otsimas võimalusi kuidas seda saavutada. Tänastest VIP-kasutajate toetustest jätkub portaali jooksvate ülalpidamiskulude katteks, aga ei jätku portaali arenduseks.

Male, kabe ja muude mõttespordi aladega on asi selge - neid saab ka tulevikus tasuta mängida. Lisaks tegelen mõttespordi olümpiaadiga, et koolilastel mõte töötaks ja keskendumisvõime areneks.

Kaardimängudega aga soovin saavutada kompromissi: Et vint.ee oleks jätkusuutlik, oleks tore, kui ka kasutajad oma panuse selle arengusse annaks.

Kuidas see välja võiks näha? (hetkel idee tasandil)

1) Tutvustame "Vint.ee kaardiproffide klubi", kes saavad piiramatult kaardimänge mänguruumides mängida 20 krediidi (2 EUR) eest kuus. Mitte-klubilikkmed saavad iga mitmekesi-kaardimängu mängida ööpäeva jooksul ühe mängu ja duellimänge (küüned, podkidnoi) 5 mängu.

2) Ühel kaardimängu turniiril saab kasutaja ööpäevas tasuta osaleda. Igal järgneval turniiril osalemise eest tasub kasutaja 1 krediidi.

3) VIP staatuse hind saab olema 10 EUR / kuu, mis annab võimaluse mängida piiramatult nii mänguruumides kui ka tasuta kõikidel kaardimängu-turniiridel. Lisaks kõik tänased VIP eelised.

Mis läheb kasutajatele paremaks?

1) Pidevalt uuenev portaal

2) Vähemalt kaks uut mängu igal aastal

3) Toimiv portaal, kus saab mängida mänge, mida mujal mängida ei saa (Sasku, Bismarck, 4-kesi peredkidnoi)

4) Aktiivse klienditoe, kes reageerib nende probleemidele minimaalse ajaga

5) Teadmise, et nende toetus läheb Eesti mõttespordi portaali arenguks
MeikopVint.ee asutaja 2016-03-26T13:25:25+02:00
Alternatiivina võib selle eraldi "Kaardiproffide klubi" ära jätta ja alates igast 2. mängust (ööpäevas) küsida kasutajalt 1 krediit. Oleks lihtsam ja arusaadavam. Siis kaoks ka piirangud duellimängudel (See kehtiks ainult mitmekesi-mängudes). Ning kaoks ka piirang mängulaua loomise osas.
Setu 2016-03-26T13:47:01+02:00
Sõnum on arusaadav. Äkki saaksid koostada võrdleva tabeli, et saada ülevaadet, mis on praegu ja mis võiks muutuda? Aitäh.
MeikopVint.ee asutaja 2016-03-26T14:07:13+02:00
Palun täpsusta küsimust, mis seal tabelis olema peab?
Setu 2016-03-26T15:01:51+02:00
Ilmselt tuleks tänane seis välja tuua kõikide vindi mängude/turniiride lõikes, mida ja kui palju saab tasuta, mida mitte ja mis raha eest. Ja siis plaanitavad muutused. Küllap igal meist on omad mängud/turnad, mida ta siin mängimas käib. Seetõttu oleks sul tüütu igale kasutajale eraldi vastata. Ma usun, et paljud tahaksid plaanida, kui palju ja millise mängu mängimist (turniiridel osalemist) ka tasulisena jätkata ja millest võiks loobuda. Ja võib-olla ka siis sinu seisukohad, mida kindlasti muuta plaanid ja kohad, mis võiks olla läbirääkimiste (like/dislike) objektideks. Loomulikult tahaksid kõik võimalikult palju tasuta mängida. Kuna see aga pole arusaadavatel põhjustel võimalik, siis tuleb teha karmid valikud:). Seks tarbeks võiks ollagi tabel planeeritavate muutuste kohta võrdluses status quo-ga terve vindi osas. Kui tundub liiga suur töö, siis on iseasi. Küllap saab ka ilma hakkama.

Analüütik setu.
MeikopVint.ee asutaja 2016-03-26T17:39:34+02:00
Üritan siis selgitada:

Muudatus puudutab ainult mitmekesi kaardimänge mänguruumis (Sasku, Tuhat, Bismarck, 4-kesi perekidnoi) ning kõiki kaardimängude turniire.

Milline saab täpne lahendus olema, on veel lahtine. Oleme aga avatud ja hea meelega arutame seda oma kasutajatega. Näiteks on hetkel lahtine, mitu mängu ööpäeva jooksul saab tasuta mänguruumis mängida. Välja sai pakutud 1 kuid võib-olla saab selleks numbriks 3.

Üldiselt võib jagada Vint.ee kasutajad kolmeks:

1) nö. Vint.ee fännid - kasutajad, kes igaõhtuselt käivad mängimas, võtavad sõna foorumites ning aitavad kaasa hea nõuga. Sellistel kasutajatel on kõige mõistlikum VIP staatus omandada - nii saavad nad mängida piiramatult mänguruumides ning turniiridel.

2) Aktiivsemad kaardimängijad. Kasutajad, kes nädalas paaril-kolmel õhtul mängimas käivad ning korraga soovivad veidi kauem mängida. Neile on kõige mõistlikum osta näiteks 5 EUR eest krediiti ning selle eest siis umbes 2 kuud mängida. Arvestades, mida täna poest 5 EUR eest osta saab, ei tohiks see olla liiga suur summa meelelahutusele kulutamiseks.

3) Kasutajad, kes põhiliselt käivad malet/kabet mängimas kuid aeg-ajalt tulevad ka kaardimänge proovima. Üritame teha nii, et nende jaoks midagi ei muutuks - Nagu öeldud, tekib minimaalne arv mänge (ja turniire), mida sa ilma tasuta mängida saad
KOBA1 2016-03-26T18:05:44+02:00
kabet malet saab tasuta mängida aga kaarte ei saa miks nii ?
MeikopVint.ee asutaja 2016-03-26T18:07:10+02:00
Kabe / male on mõttespordi alad, kaardimängud rohkem meelelahutus.
figaro 2016-03-26T18:15:06+02:00
ei peagi tasuta olema .
pahh 2016-03-26T20:45:38+02:00
ka üks idee mis tuli
nn affilate lingid.. et isikud kes sinu antud lingi kaudu liituvad.. ja krediiti peale ostavad.. siis sina saad nende ostetud krediidi väärtuses näiteks 5% tasuta krediiti. Ehk meelitab inimesi vint.ee portaali reklaamima

Teine idee, et võiks saada osta end ka üheks päevaks "VIP-iks" hind siis näiteks 1/10 kuu vipi hinnast

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele