Vint.ee VIP Freeroll koos Meikopiga

Loetud 156 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2016-04-19T10:02:17+03:00
Rahvas otsustab. Hetkel pooldajaid kaks korda rohkem kui vastaseid. Mina aga otsustan, mitmele kasutajale iga kuu tasuta VIP staatuse kingin ;) Täna kingime iga kuu 12-le kasutajale, mida on ilmselgelt liiga palju.
kämby 2016-04-19T11:07:52+03:00
ma tänan et oled mind ka kuulda võtnud kahjuks pole see minu eritellimus .minu eritellimusest ei saa siin juttugi teha .jah ma olen üritanud nõu anda küll kuidas vint paremaks muuta...minu ettepänekud ei maksa üksi midagi ...su omad sönad et kui sul on toetajaid siis äkki muudan midagi.et kui saad vähemalt 10 klikki et siis võib kaaluda seda asja jne 4 - kesi perekidnoi töötab ju ilusti võidud kaotused ja vabad voorud on proportsioonis.keegi ei virise ja inimesed saavad kõik punkti süsteemidest aru. minu lemmik mäng oleks tegelikult sasku aga mitte siin veel.vöibolla kunagi saab selleks võimalik.käiakse isegi võistlustel.mina pole kunagi sasku võistlustel käinud ei oska selles osas kaasa rääkida.kui kunagi keegi ütleb et täpselt sama moodi nagu võistlustel siis pakub sasku mulle huvi.parem on õppida õieti kohe hulga lihtsam.õppisin ühte pilli mängima ja mängisin ka.aga õppisin valesti poleks teadnud et igal sõrmel on eraldi klahv aeglased ja rahulikud lood mängisin ära läksin muusika kooli 4 päeva käisin ja enam minna ei tahtnud.õpetaja oli ka kuri et miks sa seda klahvi vajutad pika peetriga aga pead vajutama hoopis nimeti sörmega jne üritasin küll ümber õppida aga ei önnestunud nii see asi sinnapaika jäigi...saskus ka kipub ununema kuna olen mänginud terve elu ainult ülelöömist siis ikka kipun unustama vahepeal et mängin masti kaotust.nii ta mul on läinud et kord mängin ülelõõmat ja kord masti kaotust....olen seda paljudel täheldanud....
cauchy 2016-04-19T11:09:02+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Isiklikule rünnakule vastan isiklikult, ei tee sellega kellelegi liiga.


Isiklik ründamine on vastuolus vint.ee kasutamistingimustega. Soovitan pöörduda administraatori poole, mitte hakata siinsamas lahendama.

Väljavõte kasutamistingimustest:
[i]Käitumine[/i]
Ühelgi kasutajal ei ole õigust personaalselt (vulgaarselt) rünnata teisi kasutajaid. Te peate suutma avaldada oma arvamust kasutades korrekstset sõnastust.
Järgnev ei ole lubatud:
Teiste personaalne kritiseerimine (mitte nende vaadete või tegude)
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-19T11:14:28+03:00
Jaa... selle vastu on viimasel ajal siin päris mitmed kasutajad eksinud.

Ja viide, et blufar on 4-l freerollil osalenud sinna alla küll ei kuulu :D
Nurme 2016-04-19T11:18:21+03:00
Mul ka väike tähelepanek või soovitus või mõtteavaladus.

Meikopile.
Inimesed on erinevad, erinevad on suhtlemisvormid. Erinevad on meeste ja naiste suhtlusviisid. Kõik on erinev.
Vahel olen ma tajunud, et võib-olla võiks mõnda teemat kuidagi pehmemalt käsitleda ehk siis...tegemist on ju kliendi ja teenusepakkuja suhtega. Ma ei arva, et teenusepakkuja/müüja peaks igas olukorras kõrvad lidusse tõmbama ja koogutama, aga ehk pehmem lähenemine ei tekitaks niipalju pahameelt.

Ma saan aru, et see keskkond on loodud eelkõige sulle endale ja su enda soovidest lähtuvalt, aga üksi sa ju ei saaks ka mängida:) Selleks on vaja mingit seltskonda, kes oleksid nõus vint.ee kaitsmiseks välja astuma. Kinnipanek on ka üks võimalustest, aga ilmselt ei tee sa tööd selleks, et see kinni panna.
Näedsa, suurem osa siinsestest arvab, et sa oled aus ning mingisuguseid alatuid trikke võitmiseks tegema ei hakkaks. See on ju omamoodi austus ja tugi. Hoia neid inimesi!

Kui kirjutada tahad, loe kümneni ja kirjuta siis...niimoodi oleks kommentaarid pehmemad. Sa oled ju kaupmees ja seega, võid iseendaga natuke vastuollu minna ja mitte kõike kirja panna. Aga tagasi algusse...ma ei arva, et seeläbi koogutama ja pugema peaksid hakkama. Selgroog peab ikka olema:)
kämby 2016-04-19T11:23:46+03:00
jutt jumala õige et ka mina olen arvatavasti eksinud.ma ka tunnistan seda .aga hr meikop kuidas on lood sinuga? kas ka sina oled eksinud?
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-19T11:39:19+03:00
Jah, olen eksinud. Võtan neid teemasid siin liiga isiklikult. Ei peaks vist mõnda teemakäsitlust üldse lugema :)

Tegin vea ka sellega, et nii laias ringis üldse VIP hindu / mängupiiranguid arutama hakkasin. Tahtsin parimat (kuulata kasutajate arvamust) kuid läks nagu ikka - kasutajatele ei meeldi nagunii ükski hinnatõus / uute piirangute seadmine.

Kogu loo algus oli siiski esimene postitus teemas Vint.ee tulevik. Üritasin olla aus ja avatud, selgitada muudatuste tagamaid. Tundub, et paljud on selle jutu juba unustanud.

Mis puutub laupäevastesse postitustesse siis sai lihtsalt karikas täis.

Vabandan, üritame eluga edasi minna ja vint.ee ei kao kuhugi, areneb hoopis suurematel kiirustel edasi.
kämby 2016-04-19T11:55:25+03:00
tubli mees seda ma tahtsingi kuulda et me köik eksime .ei oleks vaja midagi üles lugeda ma pidasin silmas üldse.mis minusse puutub siin sinu n. ö. aktsiad kasvasid kohe kõvasti minu silmis ja usun et ka paljudel teistel me kõik eksime aga eriti meeldib kes seda julgeb ka tunnistada.recpekt
Komro1 2016-04-19T21:16:55+03:00
I copy.

[i]postitas kamby[/i]
tubli mees seda ma tahtsingi kuulda et me köik eksime .ei oleks vaja midagi üles lugeda ma pidasin silmas üldse.mis minusse puutub siin sinu n. ö. aktsiad kasvasid kohe kõvasti minu silmis ja usun et ka paljudel teistel me kõik eksime aga eriti meeldib kes seda julgeb ka tunnistada.recpekt

Ruut 2016-04-19T22:39:26+03:00
[i]postitas Komro1[/i]
I copy.

[quote][i]postitas kamby[/i]
tubli mees seda ma tahtsingi kuulda et me köik eksime .ei oleks vaja midagi üles lugeda ma pidasin silmas üldse.mis minusse puutub siin sinu n. ö. aktsiad kasvasid kohe kõvasti minu silmis ja usun et ka paljudel teistel me kõik eksime aga eriti meeldib kes seda julgeb ka tunnistada.recpekt

[/quote
Pigistati Meikopilt ikka see vabandamine välja, Nüüd saab VINDIRAHHVAS rahulikult edasi toimetada.;) Sellest võiks õppust võtta kõik

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele