Kirjutasin meikopile siis oma pika kirja maha... vajutan saada.... "ANDMEBAASI VIGA VABANDAME". Ohjah, ütlesin 'türts' ja saatsin uue proovikirja, 3 tähelise pealkirja ja 3 tähelise sisuga.. Saadetud! Tipin uuesti pika kirja sisse, seekord enne saatmist tegin copy ka igaksjuhuks - mine sa kurivaim tea. Ja "ANDMEBAASI VIGA, VABANDAME" kordus.
Iiigastahes. Võtame sest teemast kaks kärbest ühe hoobiga. Mu kiri meikupile:
Tere meikop,
Eilsel pente turniiril jäi silma üks su lause, kus mainisid arczile, et plaanis on vint.ee ka inglise keeles kätte saadavaks. Tahaksin teada, et kas töö juba käib, või on mõte alles paberil? Ise oleksin huvitatud aitamisest, igal võimalikul viisil, kasvõi katsejänesena.
Tunnen huvi seetõttu, et selline saitide tõlkimine on mulle meeldima hakanud. Kunagi ammu sattusin pooljuhuslikult kurniku (praegune playok) tõlkijate hulka (eesti keelseks) ning kui on muid võimalusi tulnud, olen ka nendest kinni haaranud. Näiteks oli kunagi üks 'mmorpg', mida sai ka ise mängitud (domination.ee asus). Selle tõlkisin inglise keelseks. Praeguseks mäng küll suletud. Alles hiljuti tõlkisin eesti keelseks paintballmanager.com (töö veel siiski käib).
Tõrge kirjade saatmisel
Loetud 57 kasutaja poolt
Tere,
Ma arvan, et reaalselt on inglise keelset vinti oodata aasta pärast. Suvel üritan mängud mitmekeelseks teha, talvel peab inglisekeelse portaali / kujunduse tegema.
Kui tõlkimisel abi vajame, annan sulle teada!
PS! Kirja teemat uurin - arvan, et äkki kiri oli liiga pikk vms
Ma arvan, et reaalselt on inglise keelset vinti oodata aasta pärast. Suvel üritan mängud mitmekeelseks teha, talvel peab inglisekeelse portaali / kujunduse tegema.
Kui tõlkimisel abi vajame, annan sulle teada!
PS! Kirja teemat uurin - arvan, et äkki kiri oli liiga pikk vms
Tere!
Siis sügisel veel rendžu euroliigat vinti tuua ei saa?
Siis sügisel veel rendžu euroliigat vinti tuua ei saa?
Ahsoo - kui vajadus olemas, saame hakkama!
Esmalt oleks vast vaja ikkagi inglise keelseid mänguruume / laudu ja hiljem portaali?
Esmalt oleks vast vaja ikkagi inglise keelseid mänguruume / laudu ja hiljem portaali?
Esmalt võiks olla mänguruumid inglisekeelsed, viigipakkumine, allaandmis nupud, kutsumisaknad jne. Registreerimine võiks olla ka inglisekeelne. Portaal võib hiljemaks jääda, see pole nii tähtis.
[i]postitas Meikop[/i]
Nii palju kui maad kuulanud olen, siis asjast huvitatuid oleks, aga sellisel juhul peaks mingil hetkel asja käima lükkama ja ka euroliiga lehel midagi mainima, võib-olla Alešiga ühendust võtma ja paluma tal asja korraldada? Siis peaks aga olema kindel, et mängutuba ja registreerimine kindlasti ingliskeelsed oleksid selleks ajaks kui registreerumine hakkab.