Kas on võimalik variant, et mängija asemel saab minu teadmata mängida minu vastu arvuti?

Loetud 26 kasutaja poolt

PANTS 2024-10-03T14:22:37+03:00
Ma ei pea ennast tugevaks mängijaks ja ei otsi mingit isiklikku õigust. Mu vastane on andmete alusel minust tugevam. Kuid meie mängu käik ja tema mõnede teiste mängude hilisem jälgimine tekitas mõtteid.
Selgituseks. Valged malendid minu vastasel. Mängu aeg 5 minutit. Vastane alustab 10 sekundit enne oma aja lõppemist ja võidab üleolevalt oma oskusi ja käikude kiirust kasutades.
Ja küsimus: Kas on võimalik variant, et mängisin arvutiga?
Üldsegi mitte eelmise looga seoses veel üks seik.
Kas anonüümsete teadlikult valede andmete esitamisega iseenda kohta (mängin oma teada haruldase 100-aastase vastasega(?) ja üllatavalt saan kaudselt hiljem teada, et ta on tergelikult noorem) on taunitav? KAOTUS temale ei ole mulle mingiks ajendiks, vaid puhtalt ebaeetiline (teadlik) pettus tegelikult tugeva mängija poolt. Olen pidanud kogu elu maletajaid eetilisteks inimesteks. Samalaadsel põhjusel on üldse sport minu silmis kaotanud palju.
Tervitades Ants Pihlak
Mets58 2024-10-03T18:37:40+03:00
Arvuti ei saa siin otse mängida. Need, kes kasutavad arvuti abi, peavad ise käike sisestama ja ei suuda seda nii kiiresti teha.
Seega mängis su vastu tugev maletaja või tegid ise lapsikuid vigu (nagu ma mõnikord).
PANTS 2024-10-04T09:56:42+03:00
Tänan järjekordselt. Kuid jälgitud vastase mängudes teiste maletajatega ei ilmnenud samal mängijal sama muster, mis oli minu kahtlemiste esilekutsujaks. Huvitav on ka küsimus minu jaoks, kui palju võiks mõjutada erinevate kasutatavate vahendite mõju kiirusele (näiteks puuteekraan või hiire kasutamine). Füsioloogilised protsessid kahtlemata võivad kah mõjutada, muuseas ka mõnuainete kasutamine (üldteada asjad on ju dopinguained). Elus olen üliõpilasena vaid ühel korral kasutanud psühhostimulaatorit. Siis ilmus mu ette kohe konspekti lehekülg juba enne professori küsimuse lõppemist ja "laulsin kiiresti nagu linnuke" talle vastuseks tema enda sõnadega "ilusa laulu". Ta küsitles eksamil ilma pileteid kasutamata, teda peeti isegi natuke õelaks, hiljem selline tegevus keelustati.
Arvan, et olen vist veidi professionaalse kretinismi küüsis vana(käib 76. eluaasta) pensionärist arstina. Vastast pidasingi tugevaks ja olin kaotuseks nii öelda vaimselt valmis. Kui ta ei oleks ülbelt lasknud kellal enne mängu alustamist niisama tiksuda, poleks ilmselt tekkinud ka käesolevat arutluskäiku.
Vabandan tülitamise pärast, Teil on nagunii oma kiired probleemid. Mul ei ole isiklikke hingelisi üleelamisi oma kaotuste pärast, vaid veel selleski vanuses huvitab asjade toimumise tegelikkus.
Olge terve!
Mets58 2024-10-04T14:36:29+03:00
Kunagi mängisin laua taga malet ajakontrolliga 3 min + 2 sek käigule ja avastasin, et mul on ainult 2 sekundit mõtlemisaega alles. Aja kogumiseks tuli siis teha lipuga lühikesi vahekäike ning seejärel õnnestus mul partii võita.
Vastane tunnistas hiljem, et ta jälgis närvilisena kella ja ootas millal mul mõtlemisaeg otsa saab.
Seega oli tema mõte valele asjale suunatud.
Siin alustab mõni maletaja ka minuga mängimist hiljem ja siis kipun vastase kiire tempoga kaasa minema ja hooletuks muutuma. Ehk on see vastase kaval taktika?
Nõukaajal ei tahetud ühte maletajat välkturniirile lubada, sest ta oli raskes alkoholijoobes ja püsis vaevalt püsti. Aitasin ta laua taha istuma ja lubasin tal püsti tõusta ainult siis, kui on vaja WC-sse minna. Ta võitis selle turniiri ja tuli rajooni meistriks, ju vastased alahindasid teda.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele