Probleem on Tallinn92-ga seotud. Kui ma vastan tema mängusoovile eitavalt, siis tuleb nagu kuulipildujast järeleandmatult korduvate soovide rodu. "Ei" vist ikkagi tähendab eid ja seda ma vastan siis kah nagu edutult vägagi palju kordi, lõpuks pean sulgema oma mängulaua. Ja tal on ju kasutajanime info juures veel Eesti lipukese tähis. Ma ei soovi ka temaga vestelda.
Lugupidamisega Ants Pihlak.
Kuidas peaksin-saaksin ennast mängusoovi esitajale viisakalt selgeks teha
Loetud 52 kasutaja poolt
No pane lauale selline reitingupiirang et ta ei saa liituda ;).
Siin oleks muidugi ka kasu sellisest funktsionaalsusest: Must Nimekiri
Siin oleks muidugi ka kasu sellisest funktsionaalsusest: Must Nimekiri
Tänan.
Mul ei ole üldse soovi ja kalduvusi määrata kellelegi karistusi näiliste pisiasjade eest. Aga kas ei ole võimalik, et keegi ei saaks kasutada peale ei saamist kohu uuesti samale juhule soovi avaldada. Nagu ka käikude tagasivõtmine ei ole võimalik?
See on asjatundmatu arvamus muidugi, kuid ei on ju ikka ei.
Olge terve!
Mul ei ole üldse soovi ja kalduvusi määrata kellelegi karistusi näiliste pisiasjade eest. Aga kas ei ole võimalik, et keegi ei saaks kasutada peale ei saamist kohu uuesti samale juhule soovi avaldada. Nagu ka käikude tagasivõtmine ei ole võimalik?
See on asjatundmatu arvamus muidugi, kuid ei on ju ikka ei.
Olge terve!
Pane Ei soovi väljakutseid ette linnuke ja kutsu ise mängijaid.
Kõik muidugi ei taha siis mängima tulla, aga mõne ikka saad.
Mängulaua loomisel saad valida reitinguvahemiku või maksimaalse reitingu kellega mängida soovid.
www.lichess.org korraldab näiteks turniire, kus on määratud maksimaalne reiting, millega turniirile tulla saab.
Kõik muidugi ei taha siis mängima tulla, aga mõne ikka saad.
Mängulaua loomisel saad valida reitinguvahemiku või maksimaalse reitingu kellega mängida soovid.
www.lichess.org korraldab näiteks turniire, kus on määratud maksimaalne reiting, millega turniirile tulla saab.
Tänan veelkord. Jätkan vana inimesena rahulikult vanas vaimus ja peletan liigselt peale tükkijad lihtsalt "sobiva käekirjaga" eemale. Valikuvõimalused on minu meelest head madalama reitinguga mängijatele, et need saaksid ise valida endale vastaseid. Nendel tunduvad olema nagu esiplaanil õppimise huvid. Olen ise veel kah samasugune valija, kuigi aeg hakkab vist peagi otsa saama. Reitingud on üldse tore asi, kuid male on ilus ka niisama võttes. Teatud kõrgete reitingute omajad tunduvad aga otsima endale "lehetäisid" nagu leptriinudki looduses, sest see oleks vist neile nagu kergem tee, et reitingut tõsta või säilitada.
Teile aga soovin vana arstina head tervist.
Teile aga soovin vana arstina head tervist.