Et vindi kasutajaskond omavahel tuttavaks saaks, võiksime suvel ühel nädalavahetusel kokku saada - Mängiksime veidi lauamänge ning ajaksime niisama juttu.
Kohale tuleksid ka kõik vindi arendusega tegelevad inimesed, niiet kasutajatel oleks võimalik nendegagi tutvuda.
Mida arvate?
Vint.ee suvepäevad
Loetud 146 kasutaja poolt
Soliidne ettepanek ju. Ma oleks tulemas küll.
päris tore ettepanek, oleks arvatavasti käpp :)
Tere vint.ee meeskond.
Super mõte, teha ilus nädalavahetus inimestega, kes madistavad nuppudega.Toetan,kui vaja ,aitan organiseerida,ma pulmavana ju.Ainult tuld.
Super mõte, teha ilus nädalavahetus inimestega, kes madistavad nuppudega.Toetan,kui vaja ,aitan organiseerida,ma pulmavana ju.Ainult tuld.
Teen ettepaneku mängida kõiki siin mängitavaid mänge ja samal ajal panna rõhku joomisele..nii kaua kuni kõik on nii täis, et keeg ei saa aru mida ta joob või mis mängu mängivad. Vot see oleks alles midagi.
Arvestades, et vindi kasutajate hulgas on ka alaealisi, siis vindi suvepäevadest joomapidu ei tule:)!
Vaevalt, et alaealised üldse kohale tuleks.
16-17 aastased on ammu juba kõik kõvad joomamehed..kui alaealisi sinna tõesti üldse tuleks.
... uut mängu, et alla 1 promilli peale 19.00 osaleda mängudes ei saa. Väga hea mõte senise virtuaalse vandumise puhul.
Tervisi minu poolt Hiinast! Olen ka siin monele vinti.ee naidand, et vint ule ilma tuntuks saaks :)
Suvepaevi oleks voimalik korraldada Karepa laagris, nt 16.-17.08., juhul, kui kohaletulijad paneks rohku mangude mangimisele ja mitte joomisele
Suvepaevi oleks voimalik korraldada Karepa laagris, nt 16.-17.08., juhul, kui kohaletulijad paneks rohku mangude mangimisele ja mitte joomisele