Gamisado Vinti!

Loetud 45 kasutaja poolt

0tt 2020-05-20T16:57:44+03:00
Mul praegu ei tule mul reeglid meelde,
aga saadan siis kui olen need meelde tuletanud.
0tt 2020-05-20T22:21:17+03:00
Vabandan eelmise kirja eest, mul olid seal mõned kirjavead.


Originaalsed reeglid on sellised:


Mängijate tornid alustavad mängu neile kõige lähemal asuval joonel. Mängijad kordamööda liiguvad otse edasi või diagonaalselt ühe torniga suvalises ruumis, kuid mitte sees ega läbi väljaku, mis juba sisaldab teist draakonitorni.

Mustade draakonitega mängija liigub esimesena ja saab valida ükskõik millise torni. Sellest hetkest alates peab iga mängija liikuma draakoni juurde, mis vastab selle ruudu värvile, kus vastase viimane käik viidi lõpule. Mängu eesmärk on jõuda ühe lohe torni abil oma vastase koduliinile. Esimene mängija, kes selle eesmärgi saavutab, on vooru võitja.

Mänge saab mängida ühe vooruna või keerukamates mänguvormingutes. Võistlusi mängitakse kuni 3 punkti (standardmäng), 7 punkti (pikk matš) või 15 punkti (maratonimatš). Mängu ajal, kui iga voor võidetakse, lisatakse draakonitorni spetsiaalne "sumorõngas", mis on võitnud oma tee vastase Koduse servani. Sumorõngad pakuvad mängu punktisüsteemi ja annavad neile erilisi volitusi neid vedavatele mugavustornidele. Neid torne tuntakse sumotornidena ja neil on võimalus lükata vastase tornid ühe toa taha, kasutades käiku nimega "Sumo Push".
antsTreener 2020-05-22T12:30:21+03:00
Olen Otiga nõus, et kamisado on vahva mäng. Mõttemängude ringides, kus töötan, kuulub ta laste lemmikute hulka. Tõsi, Ott ilmselt kasutas reeglite tutvustamiseks ilmselt Google tõlget, mis on üsna kohmakas ja antud juhul mitte kõige paremini arusaadav.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele