Turniirid Texas Hold'emis

Loetud 142 kasutaja poolt

rabapalm 2019-10-01T23:48:26+03:00
Kõik on vigane!!! Kukkusin viimaselt turniirilt sellepärast välja, et üle 90 minutilise mänguga olin siis kokku 10 kätt mitte mänginud!! Kuigi olin turniiri liider sel hetkel. No selline asi on ennekuulmatu ja ei vasta üleüldse mitte mingitele vähegi senituntud pokkerisaitide reeglitele!!! Oleks arusaadav, et kui 10 kätt järjest ei mängi ( noh, oled magama jäänud vms) , et siis sind kõrvaldatakse turniirilt ( isegi see on ebaõiglane, sest kaob ju ära ka stäkk!!) , aga et kokku terve pika turniiri jooksul!!! Kes siis neid peab lugema, neid mittemängitud käsi!!! Täiesti ajuvaba!! Pandagu siis peale loendur või hoiatus: "Teie mittemängitud käte arv hakkab lähenema ohtlikult lähedale 10-le vms". Kust kurat ma peaks seda teadma, et kui vaja WC-sse minna, sest vaheaegu pole üldse olemas!!- et siis võib kogu minu teenitud summa ( stäki!) lihtsalt ära võtta!! Sellist asja pole mitte kunagi enne ja mitte kuskil vähegi Pokkerist lugupidavatel saitidel nõinud!!! JUbe!
rabapalm 2019-10-02T00:32:35+03:00
On siis võimatu programmeerida nii nagu asjad olema peaksid!! Kui kasutaja jääb "uinuvasse olekusse" , siis tema blindid jooksevad maha lihtsalt ja kui stäkk otsas, siis alles turniirilt väljas!?? Aru ei saa , mis krdi muudmoodi seda asja saab üldse teha!! Meikop on ise ka tunnistanud, et ega väga suurt huvi polegi seda Pokkerit siin ideaalseks teha, aga , noh, mingi elementaarse - vähemalt n.ö väljaõppetasemel võiks ju olla-osekuse võiks siinne kasutaja omandada. Aga mitte nii, et mängid, oled turniiri liider ja siis järsku lihtsalt lambist, oled kadunud, tänu sellele , et kokku , näiteks 100 käe jooksul, jäid kogemata eemale 10 korda! No kes vähegi pokkerist teab, siis see on 1 Suur Absurd!!
MeikopVint.ee asutaja 2019-10-02T08:32:17+03:00
Käigupõhine ajakontroll on meil ka teistes kaardimängudes ja seal kehtib sama põhimõte - kui lased aja nulli, oled kaotanud. Pokkeris tulime kasutajatele vastu ja tegime reegli, et aeg peab 10x enne nulli minema enne kui sind lauast eemaldatakse. Ja kõik selle nimel, et poleks nö viivitajaid, kes võiksid turniiri kestuse väga pikale viia.

See 10 korda võiks ehk jääda mänguruumi lauda ja turniiridel võiks see olla 25?
rabapalm 2019-10-02T21:30:34+03:00
Turniiril ei tohiks seda olla üldse! Pole asjal loogikat. Mängulauas võib-olla tõesti, et mängijat kaitsta, et ta oma rahast ilma ei jääks. Turniiridel käib asi nii, et kui 1 käsi ei mängi, siis jääd " eemal" olekusse automaatselt, kuid blindid jooksevad . Jah, 1 probleem on, kui nn. turniirid , kus 2 osalejat, et blindid tõusevad aeglaselt, kuid võidu nimel võib veidi kannatada ka, aga lihtsalt stäkk ära võtta- no ei! Kui siis tavamängus see 10 kätt kokkuvõttes mittemängimise korral ikkagi rakendada, siis ikka nii, et kui 10 kätt järjest! Ja peaks olema ka nn. loendur, mis mängijat hoiatab, et kui kohale ilmu ( näiteks järgmine käsi), siis eemaldatakse sind mängulauast!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele