Turniiridelt lahkumine arusaadavamaks

Loetud 46 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2014-10-04T13:19:11+03:00
Vindis toimub kolme tüüpi turniire: duelliturniirid, sudoku turniirid ning duubeldamise turniirid.
Turniirilt lahkumisel eristatakse kahte situatsiooni:

1) Turniiriserver tuvastab, et kasutajaga ei saada enam ühendust. Selle põhjuseks võib olla see, et kasutajal kadus interneti ühendus või kasutaja lahkus vint.ee mänguruumist (näiteks sulges brauseri) või tegi lihtsalt refreshi.
Sellisel juhul käitub server järgmislt:
* dulliturniiridel hoitakse kasutajat sees 2 vooru (kasutaja saab kirja 2 kaotust). Selle kahe vooru jooksul on kasutajal võimalus turniirile tagasi tulla ja edasi mängida
* sudoku ja duubeldamise turniiridel voore ei ole ja seega hoitakse kasutajat sees kuni mängule mõeldud aeg nulli jookseb. Selle aja jooksul on võimalus kasutajal tagasi tulla ja turniiri jätkata.
Kui kasutaja tuleb tagasi aga turniiriruumi ei ava siis duelliturniiridel 2-voorulist reeglit ei rakendata vaid kasutaja loositakse voorudesse turniiri lõpuni.

2) Kasutaja sulgeb turniiriruumi turniiri ajal (funktsionaalsus täna puudub). Nii on võimalik kasutajal turniirilt lahkuda kuid jääda edasi Vint.ee keskkonda mängima.
Kui kasutaja sulgeb turniiriruumi, küsitakse talt kinnitust. Kui kasutaja ikkagi otsustab turniirilt lahkuda, lõpetatakse tal käimasolev mäng (tulemusega - kasutaja lahkus mängust)
* duelliturniiridel hoitakse kasutajat 2 vooru sees, need kaks vooru lõpevad kohe pärast mängu algust tulemusega "kasutaja lahkub mängust". Nii ei pea enam vastased ootama aja nulli jooksmist. Kui kasutaja otsustab turniiruumi tagasi tulla, võib ta näha, et tema ette tekkis mängulaud aga mäng lõpeb kohe.
* sudokuturniiridel ei teki kasutaja ette enam ühtegi sudokut (isegi kui ta turniiriruumi tagasi tuleb)
* Duubelda turniiril jääb kasutaja tulemuseks see summa, mis tal mängus parasjagu oli.


MeikopVint.ee asutaja 2014-10-08T09:36:23+03:00
Tehtud!

Kui esineb vigu, kirjutage neist kindlasti mulle või siia foorumisse.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele