Sudokus aeg ei seisku

Loetud 45 kasutaja poolt

Killukas 2013-01-15T13:08:57+02:00
Millest see tuleb, et päevasudokude lahendamise järel aeg ei seisku, kuigi sudoku on juba lahendatud? Ei kurdaks, kui tegemist oleks ühekordse probleemiga, kuid seda on mul juhtunud juba mitmeid kordi. Kõige sagedamini just 6x6 sudokudega.
Kasutan üldjuhul Google Crome´i, vahepeal proovisin Vindis käia ka IE-ga, kuid sama häda oli ka sellega. Mõnel päeval on kõik OK, kuid järgmisel päeval võib lausa kuni kolme sudokuga korduda sama mure.
Kas see on ainult minu probleem ning kas on kellelegi välja pakkuda mõni mõistlikum lahendus, kui "refresh" ja sudoku osaliselt uuesti lahendamine?
driv4r 2013-01-15T20:09:58+02:00
See probleem on mul esinenud, kuid harva, võib-olla ühes sudokus kuus vms. Ja sel juhul on tõesti lehe värskendamine tundunud parima lahendusena. Kindlat põhjust ei oska kahjuks öelda, võimalikke on mitu.

Muidu ise läksin Vindis Chromiumilt (pmst Chrome'i lähteprogramm) üle Firefoxile, sest esimeses esinesid mõningad probleemid. Firefox on seni Vindis märgatavalt paremini käitunud. Samas kasutan paljude teiste saitide jaoks endiselt Chromiumit ja üldiselt on ta korralik, aga mõne spetsiifilisema saidiga on nii, et üks brauser nii-öelda tõlgendab lähtekoodi paremini kui teine.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele