Vint.ee plaanid aastaks 2013

Loetud 89 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2013-04-05T07:54:59+03:00
Tere,

Eile õhtul tegime Jaanusega väikese ajurünnaku ja mõtlesime välja, mida teha Vindi ja Mindokuga aastal 2013. Panen siia need mõtted kirja et need meelest ei läheks:)

1) Vint.ee ja Mindoku andmebaaside ühendamine (Mai 2013)
Me ühendame Vint.ee ja Mindoku andmebaasid. Eesmärgiks on tekitada Mindokusse elu. Mis selle uuendusega kaasneb:
a) Kõik online kasutajad ja mängud Vindis saavad nähtavaks ka Mindokus,
b) Vint.ee mänguruumidesse ilmuvad välismängijad.
c) Eristame siiski Vint.ee kasutajaid (eestlasi) ja välismängijaid: Vint.ee edetabelites on näha ainult Vint.ee kasutajaid, eraldi on võimalik vaadata ka üldisi edetabeleid kus on sees ka mindoku kasutajad (välismaalased)
d) Avame vindis taas 4-ritta, Othello, Entroopia ja Lines Of actioni mänguruumi
e) Kõik mindokus toimuvad turniirid on nähtavad ka Vindis
f) Vint.ee ametlikud turniirid on nähtavad ka Mindokus, Kui kasutaja sisestab turniiri Vint.ee keskkonnas, saab ta valida kas turniir on ainult Vint.ee kasutajatele või nähtav ka Mindoku keskkonnas.
g) Vint.ee ja mindoku foorumid jäävad eraldi
h) Mängude kommentaarid ja hinded on nähtavad mõlemas keskkonnas (mängude alla võivad tekkida muukeelsed kommentaarid)

2) Uue mängukeskkonna avamine Mindokus ja Vindis (juuni 2013)
Jaanus on teinud head tööd ja loonud uue platvormi (javascript) mis töötab kõikides keskkondades - mobiiltelefonidel, tahvelarvutitel, kõikidel operatsioonisüsteemidel. Ei mingeid Java Applette enam! Tänaseks on sellel platvormil toetatud Othello, Sudoku, Gomoku, Pente ja Rendzu. Avame selle uue mänguruumi nii Vint.ee kui mindoku keskkonnas (see toob kaasa sudoku, Gomoku ja Othello APPLETI mänguruumi sulgemise - kasutajad saavad neid mänge mängida uuel platvormil). Ühtlasi on nende mängude turniirid nähtavad ainult uuel platvormil (mitte enam turniiride lehel)

3) Populaarsemate mõttemängude viimine uuele platvormile (September 2013). Eesmärgiks on viia kõik kabe liigid, male ja Fischeri male uuele platvormile, et järgmisel aastal koolidevahelisel mõttespordi olümpiaadil ei peaks enam appleteid kasutama (appletitega on õpilastel pidevalt probleeme olnud). See muudatus toob kaasa kaberuumi ja maleruumi APPLETI lahenduse sulgemise, samuti saab siis kabe- ja maleturniiridel osaleda uues uues ruumis / platvormil, mitte enam turniiride lehel.

4) Kõikide mängude viimine uuele platvormile (jaanuar 2014). Alustame populaarsematest mängudest (kaardimängud) kuni oleme kõik mängud viinud uuele platvormile. Nii kui mäng saab viidud üle uude ühtsesse ruumi, sulgeme selle mängu APPLETI mänguruumi.
antsTreener 2013-04-05T08:56:53+03:00
Rõõm näha, et vint.ee meeskond on jätkuvalt nii töökas, tegus kui ka uuendusmeelne! Jõudu!
driv4r 2013-04-05T14:14:46+03:00
Need uuendused on tõesti kõik teretulnud, kui asi ka korralikult töötab! (y)
Eeldan, et Vint saab siis olema saadaval ka ingliskeelsena, muidu välismaalastel läheb veidi raskeks?
MeikopVint.ee asutaja 2013-04-05T14:47:03+03:00
välismaalased kasutavad mindokut mis on inglise keelne. mindoku ja vindi mänguruumid on ühendatud.
driv4r 2013-04-05T16:10:34+03:00
Või nii! Nii et pmst Mindoku jääb alles eraldi saitidena, lihtsalt seal näevad nad mänguruumides ka neid, kes Vindi mänguruumides on ja saavad nendega mängida ning vastupidi?
Verner 2013-04-05T16:59:22+03:00
Kas müstilised lapsgeeniused sudoku edetabelis jäävad figureerima? Pole küll plaani kirjutatud aga küsin siiski. Laste vastu pole (eriti) midagi aga - jah, ma rahuldan ennast sudokuga ja seda meeldivam on omada rohkelt punkte ja kõrget kohta tabelis. Kui mingid Minnid ja Mannid omavad üüratuid punktisummasid aga mängude rekordaega saab mõõta kalendriga, siis võtab vuntsi nukraks. Ju ma siis olen isekas. Aitäh!
TiiT 2013-04-05T17:28:28+03:00
Kusjuures selle reitingute teema peaks eesmärgiks võtma tõesti. Sellel teemal on kusagil foorumis ka minu arust ideid välja pakutud.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele