Kaardijaotus vint.ee kaardimängudes

Loetud 197 kasutaja poolt

rabapalm 2016-11-19T02:58:11+02:00
Ülesanne jälgimiseks siis selline...Võtad täringu pihku, mõtled, et mis võiks tulla kui viskad. Ok, igalühel oma lemmiknumbrid, aga, tahaks number 5 . Tulemise tõenäosus matemaatiliselt 1/6 ehk siis enam-vähem 16,66666 % , eksole. Oletame , et tuligi " viis" . Kui nüüd asun uuesti täringut heitma ja taas tahaks oma lemmikut, siis on ju viskamise tõenäosus hetkel , et saan ma lemmiku, täpselt sama! Ja nii tegelikult iga kord. No inimlikku tegurit arvestades peaks äkki ootama paar päeva, et keegi äkki viskab vahepeal need teised numbrid ära ja veel parem kui sama täringuga... Päris hästi peaks siit tulema välja matemaatilise tõenäosusteooria mittesobivuses praktikasse. Mis puudutab igasugu kasiinoaparaatide mängukombinatsioonide "juhuslikkust" , eriti praegusel ajal, siis "juhuslikkusega" on seal tegemist ainult ajalises mõttes. Aparaate ju saab seadistada just võidu % järgi, mille nominaal on isegi EV seadustes nõutud.Selles nõudes on ikka väga palju " halli tsooni" !! Näiteks toon ainult selle, et mida võiduks loetakse. Võit on statistiliselt ka see, kui mängu paned, näiteks 4 eurot ja võidad 1 euro!! Kõik need jackpotisüsteemid ju lähtuvad siiski ajategurist! Mis tähendab, et klient saab võita ainult siis, kui kasiino on piisavalt teeninud .. Jah, me arvame lootusrikkalt, et see juhuslik võitja võib olla igaüks meist ning mõnikord võib isegi ka nii juhtuda, kuid tegelikult on kogu süsteem päris hästi kontrollitud.
Teemast välajs selles mõttes, et vindi kaardimängudes on generaator ilmsel nii nagu peab, aga et need jaotused oleks päris juhuslikud või et neid ei saaks ümberprogrammeerida või isegi kontrollida, seda ma ei usu... Kellel huvi , tehku statistikaid erinevate mängude puhul ja usun, et visamad leiavad ka seaduspärasid ja kordumistsükleid...
Mets58 2016-11-19T23:13:24+02:00
Kui vaadata liiklusõnnetuste statistikat, siis 1/3 inimvigastustega liiklusõnnetustest põhjustavad joomisest lollid ning 2/3 kained lollid - kes on ohtlikumad?
EPA mehhaanikud üritasid tõestada, et lakke sülitatud tatt kukkub voodis lebavale sülitajale näkku - EPA elektrikud tõestasid kihlvedude ja pingeliste katsetustega seda, et kui lamav joodik suudab lakke sülitada, siis see tatt talle näkku ei kukku (tõenäosus 99,93%).
MeikopVint.ee asutaja 2024-02-14T07:56:54+02:00
Endiselt kaebavad inimesed kehva kaardijooksu üle.

Ma täiendaksin siis seda teemat siin ja lisan, et aastatel 2017 - 2019 salvestasime maha kõik mängitud käed, kõik kasutajad said vaadata enda mängitud jaotuseid ja tulemused olid etteamatavad:

100 jaotuse peale oli kaardijooks kõigil sama: Käes keskmiselt 2.8 - 3.2 pilti, paarilisega koos 5.8 - 6.2.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele