Vint.ee portaali uuendamine kolmapäeval, 04.03.2009

Loetud 109 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2009-03-04T10:13:40+02:00
Tere,

Täna õhtul (04.03) kell 20:00 uuendatakse vint.ee portaali.

Uuenduste tõttu võib alates kella 20:00-st olla häiritud portaali töö (orienteeruvalt kaks tundi).

Uuendustest täpsemalt siis, kui uus funktsionaalsus on edukalt toodangukeskkonda integreeritud!

Parimat,

Vint.ee Meeskond
MeikopVint.ee asutaja 2009-03-05T10:10:58+02:00
* Pea mind meeles checkbox logimisakna juures - juhul kui kasutae oma arvutit ja ei viitsi pidevalt vinti sisse logida, võite logimisel sinna kastikesse linnukese panna. NB! Kindlasti ei soovita teha seda ühiskasutatavate arvutite (avalikud internetipunktid, koolid jms) taga.

* Uus male kujundus - kes soovib, võib nüüdsest vindis malet mängida ka teise kujundusega. Ootame tagasisidet, mida maletajad sellest kujundusest arvavad! Loe ka samal teemal Male foorumist.

* Kutsumisakende parandused lauamängudes. Nüüdsest on vastase valitud seaded näha erivärviliselt (mitte enam hallis valikukastis nagu enne). Kutsumisakende jutt foorumis.

* Täpsem ajaarvestus. Enam ei pea muretsema aeglase internetiühenduse pärast - käigu aega mõõdetakse hetkest, kuni vastase käik on näha laual kuni selleni, kui teete laual käigu (vajutate hiirega mängulaual). Seda funktsionaalsut on kindlasti oodanud maletajad - nende seisukohad male foorumis .

* Huvitavad lauamängud- nüüdsest on vint.ee keskkonnas võimalik õppida erinevaid lauamänge teiste mängitud partiide põhjal. Samuti on võimalus diskuteerida kindla mängu juures kommenteerimise teel. Selle funktsionaalsuse peaeesmärk on mänguruumist välja tuua huvitavaid seise (ülesandeid) - et mõtted ei jääks mänguruumi jutuaknasse vaid et hiljem saaksid neid lugeda / kommenteerida ka teised kasutajad. Vaata näiteks: Huvitavad kabepartiid

* [b]Ilusad URL-id Vint.ee keskkonnas[b] - Kui olete täheldanud, siis nüüdsest on meie keskkonnas lehtedel ilusamad URL-id ("http://www.vint.ee?page=5" asemel "http://www.vint.ee/lauamangud/"). Nii on teil mugavam ja parem teistele meie linke edastada:)

* Turniiride uuendused - nagu võite näha, astusime sammu lähemale osalustasudega turniiride korraldamisele. Nüüd jääb teha veel pangalingi lahendus, millega kasutajad saavad endalde internetipangast krediiti laadida. Samuti on nüüdsest võimalik konfigureerida turniiride ajakontrolle - võimalus on eksperimenteerida: võiks mõne kabeturniiri korraldada näiteks 1 min + 5 sek ajakontrolliga. Diskussiooni neil teemadel võiks jätkata Vint.ee Online turniiride foorumis.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele