Vint.ee kabe segasarja võitis Algo Laidvee!

Loetud 73 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2020-05-17T09:18:56+03:00
Tere,

Sellel nädalal lõppes Kabe segasari 2020 .

Kuus nädalat kestnud võistluste jooksul mängiti kõiki viit kabeliiki, mida vindis mängida saab: vene kabe, rahvusvaheline kabe, brasiisila kabe, pöördkabe ja inglise kabe.

Turniire toimus kokku 30 ning arvesse läks 20 parima turniiri tulemus.

Turniirisarja jooksul liigutas virtuaalseid kabenuppe 113 kasutajat, kusjuures nõutud 20 turniiri kriteeriumi täitis 23 mängijat.

Kaheksa turniirivõidu- ning 223 punktiga võitis turniirisarja Algo Laidvee. On märkimist väärt, et Algo on olnud aktiivne vindi kasutaja juba pea 13 aastat. Selle aja jooksul on ta meie portaalis mänginud 25 000 partiid erinevaid kabeliike. See tähendab keskmiselt 5 kabepartiid päevas. Ja nii 13 aastat järjest. Harjutamine teeb meistriks!

Nelja turniirivõidu- ning 200 punktiga saavutas teise koha Villem Lüüs ning kolmandaks tuli kolme turniirivõidu- ning 199 punktiga (Ühepunktiline kaotus Villemile!) Imre Anton.

Ka ülejäänud esikuuiku moodustasid väga tuntud nimed Eesti kabemaastikul: Mitmete kabeõpikute autor Heinar Jahu, Eesti kabeliidu president Tarmo Tulva ning mitmekümne kordne Eesti naiste meister Kaari Vainonen.

Täname kõiki osalemast!
PS!Järgmine kabe turniirisari toimub sügisel vene kabes!
Algo-Laidvee.jpg

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele