Erakordne august portaalis Vint.ee

Loetud 122 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2020-07-16T14:09:18+03:00
Tere,

Augustis toimub vindis mitmeid rahvusvahelisi turniire, teen nendest väikse ülevaate:

Euroopa noorte meistrivõistlused rahvusvahelises kabes
Turniirid saavad alguse 01. augustil. Mängitakse viies erinevas vanusegrupis, poisid ja tüdrukud eraldi ning kahes erinevas ajakontrollis. Ehk kokku toimub 8 päeva jooksul 20 turniiri. Nende võistluste jaoks tegime eraldi mänguliigi (FMJD rahvusvaheline kabe) sest esimese voorude loosimisel kasutatakse noorte ametlikku FMJD reitingut. Reitingute sisestamise ja turniiride korralduse eest vastutab Eesti Kabeliit. Tänaseks on turniiridele registreerinud juba 500 noort!

Juunioride maailmameistrivõistlused Rendžus
Mängitakse neljas erinevas vanusegrupis, poisid ja tüdrukud eraldi. Ehk kokku toimub 8 turniiri. Turniirid algavad 04. augustil. Eriliseks teeb neid võistluseid asjaolu, et mängitakse 9 vooru kolmel päeval. Selle võistluse toetamiseks tegimegi vinti mitmepäevaste turniiride süsteemi - ehk need 8 turniiriruumi on kõik 3 päeva avatud.

Juunioride maailmameistrivõistlused Gomokus
Turniirid algavad 07. augustil ja toimuvad samas formaadis mis Rendžu.
Gomoku ja Rendžuturniiridele on samuti oodata kuni 500 mängijat!

Mõttespordi maailmameistrivõistlusted
Need võistlused on lähiajaloos toimunud igal aastal augustis Londonis. Sellel aastal otsustati need korraldada interneti vahendusel ning meil on hea meel teatada, et viis turniiri toimuvad ka portaalis Vint.ee:
02.08 toimub sudokuturniir
07.08 Gomoku
08.08 Othello
16.08 Entroopia
19.08 Äraandmine
Võistlused on avalikud ehk kõik saavad osaleda - MM-i arvestusse lähevad kasutajate tulemused, kes on end MSO lehel registreerinud. Ühtlasi proovime teha neist võistlustest live ülekandeid ka Facebooki või Youtube'i!

Kõik need võistlused (ja fakt, et nad toimuvad põhimõtteliselt samal ajal), panevad Vint.ee kui platvormi korralikult proovile.
Juulis on iga päev registreerinud üle 50 uue kasutaja, mida on vähemalt 10 korda rohkem kui tavaliselt.
Kõikides mängudes toimuvad eelnevalt ka test-turniirid, millest võivad kõik osa võtta. Kutsun seega vint.ee kasutajaid üles hoidma turniiride kalendril silma peal, osalema test-turniiridel ning tulge vaatama ka päris võistluseid - maailmatasemel mõttesporti iga päev sellisel kujul "koju" ei tooda :)

Pöidlad pihku, et tehniliselt kõik toimiks ja oleme siis viisakad meie külaliste vastu!

Ilusat suve jätku!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele