Facebook ja Google login Vindis

Loetud 202 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2011-09-13T08:06:52+03:00
Et muuta Vinti konto loomine ja sisse logimine mugavamaks, tegime võimaluse logida Vinti sisse Facebooki (FB) või Google kontoga.

Logides sisse FB või Google'i kontoga, suunatakse teid vastavasse keskkonda, kus te peate siis kas Googlisse või Facebooki sisse logima. Edasi tuleb teil vajutada "Allow" (Vint.ee küsib teie kohta ainult e-maili!) ning edasi maandute te juba sisseogituna vint.ee keskkonnas.

Kui teie e-maili meie andmebaasis ei ole, palutakse teil valida kasutajanimi ning teile luuakse uus konto - seega: ei mingeid kinnituskirju enam - Konto loomine võtab aega mõni sekund!

NB! Kui teil on juba Vint.ee konto olemas kuid teie Vint.ee konto e-mail ei kattu FB / Google e-mailiga, siis on teil vaja oma konto siduda FB / Google kontoga: Logige Vinti sisse oma kasutajanime/parooliga ning minge Muuda Andmeid lehele. Seal leiate võimaluse oma konto sidumiseks FB / Google kontoga.

Küsimusi ootame siia foorumisse!
MeikopVint.ee asutaja 2017-03-28T09:43:24+03:00
Facebook login töötab taas!

Meeldetuletuseks, miks Facebook/Google login hea on - te eipea eraldi vint.ee parooli meeles pidama vaid saate vinti sisse logida, kui teate oma facebook/google konto parooli.
MeikopVint.ee asutaja 2017-07-12T09:57:46+03:00
Facebook login töötab taas!

Meeldetuletuseks, miks Facebook/Google login hea on - te ei pea eraldi vint.ee parooli meeles pidama vaid saate vinti sisse logida, kui teate oma facebook/google konto parooli.

Meie küsime facebookist / googlist ainult teie emaili aadressi, mille alusel teid siis portaali logitakse.
MeikopVint.ee asutaja 2017-08-14T15:47:18+03:00
Tere,

Viimasel nädalal olen saanud mitmeid teateid, et facebook login osadel ei tööta.
Huvitav on see, et paljudel siiski töötab.

Ainus loogiline seletus on see, et midagi on muutunud Facebook õiguste pool. Meie küsime Facebookilt ainult teie emaili, mille alusel teid portaali sisse logitakse. Ehk on mõnedel kasutajatel emaili küsimine Facebookis ära keelatud? Üritan ise veidi uurida, aga need, kellel on probleem, võiksid veidi kaasa aidata ja facebooki settinguid uurida, mis puudutavad emaili nähtavust rakendustes.
KylaPoiss 2017-08-24T19:05:56+03:00
See facebook login on nagu kuuvarjutus mul, vahel on vahel mitte.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele