Tuhande seeriavõistluse kokkuvõte

Loetud 74 kasutaja poolt

uduputukas 2018-03-15T00:35:29+02:00
[i]postitas rabapalm[/i]
/Aga rõhutan veelkord - pakkumine peaks olema soositud./
Igal mängul oma iseloom ja nüansid.
Kindlasti ei ole pakkumine peamine ja seetõttu hindan väga praegust turniirisüsteemi üldiselt, kus võrdluse aluseks ikkagi bilanss! Sa võid , Siim, ju pakkuda , näiteks, 180 , täis mängida, kuid kui vastasele pistad poole pihku, lased tal ka trumbi teha, annad ära palju, polnud ju sellest pakkumisest suurt kasu; eriti kui teistes laudades mängiti targemini.
Tähtis on ikkagi üldine bilanss ehk siis kui vähe annad vastastele!
Tavatuhandes juhtub muidugi tihti nii, et kui vaja teha kriitiline otsus, siis jagad häid kaarte sellele, kes sinust kaugemal taga.
Turniirisüsteemis on igal juhul targem mängija , kes pakub 150, annab ära 30, kui mängija, kes pakub 180, kuid annab ära 100! Puhas matemaatika ja emotsioonide ( et oi, küll pakkus kenasti palju) eest lisapunkte ei jagata!

Kindlasti on just pakkumine ja selle täis saamine tuhandes peamine. Puhas matemaatika tuhandes on siis kui sul tuhat täis ehk just sinu pakutavatel punktidel on tähendus. Ja loomulikult ka selles palju ära annad , aga hetkel see turna syst pigem soosib just mitte pakkumist ja alapakkujaid.
rabapalm 2018-03-15T19:53:54+02:00
/Ja loomulikult ka selles palju ära annad , aga hetkel see turna syst pigem soosib just mitte pakkumist ja alapakkujaid/

Selleks , et tekkiks arusaam, kuidas ja miks siinses turniirisüsteemis reeglid on nii kujunenud, peaks ise vähemalt 300 turniiri läbi mängima. Mingit alapakkumist kindlasti pole, vaid nii 80 % pigem ülepakkumine või bluff, sest "orased" ju läbi ei paista. Tuhande "iseloom" moodustubki põhiliselt just tänu nendele kolmele varjatud kaartile. Jah, ei ole võib-olla tõesti õige nimetada seda turniiri "tuhande turniiriks", sest ei mängita tuhandeni, kuid tegelikult käib ju mäng "Tuhande" reeglite järgi: pakkumis-süsteem; kaartide tugevused, jaotuste väljamäng. Tavatuhandes algab mäng tegelikult alles siis, kui 800-ni jõuad ja hoopis rohkem sõltub kaardijooksust ja kui ei jookse, siis ei saagi võita ja kaotad tunde oma elust kirudes kehva kaarti. Turniirisüsteem ikka mitu korda õiglasem, eriti kui voore rohkem. Paremad mängijad saavad ehk 13 vooruga ka oma 1000 punni kätte :)
uduputukas 2018-03-17T18:54:08+02:00

Selleks , et tekkiks arusaam, kuidas ja miks siinses turniirisüsteemis reeglid on nii kujunenud, peaks ise vähemalt 300 turniiri läbi mängima.
Mul piisas ka 30, et aru saada, et asi ei toimi õieti. Sa võid oma arusaamu siin lõpmatuseni laulda , aga see ei muuda asja.
bacco 2018-03-17T19:16:46+02:00
teeks juba 21 vooru siis saaks ka,,,,täis Tuhande turniiris võid parem olla see ei tähenda mitte teps et Õiges tonnis oled.Palju neid i,,,,,e on kes tava tonnis palja pooliku(te) pealt 120 pakub,kui võimu pole,mida aga turniiril tehakse,teades neid mängijaid siis saab ka nende pakkumisi ettearvata ja isegi sealt teinekord teenida punne;DDDDD

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele