Mõttespordi viievõistluse MM 2016

Loetud 126 kasutaja poolt

mell123Treener 2016-08-26T22:34:27+03:00
Vaata, et sa vabal päeval kõiki minu õlleseid ära ei joo...
mell123Treener 2016-08-27T09:40:46+03:00
Mulle tegelt tundub, et su seis on suht hea ikkagi. Pigem ennsutaks, et medalist ilma jääda peab ikka ebaõnne olema.

Viimasel päeval on see Texas Holdem HU või on kava muudetud?
Palju bridges paare krijas, mis oleks seal maksimum võimalikud punktid? Kui sa viitsiks, siis võiksid kirjutada allesjäändu alade kohta, et millise "valdkonna" alla nad lähevad ja mis tulemust vajad, et punkte juurde saada (ega ma ei tea seda ka, kuidas see max punnide arv arvutatakse). 100 vist polegi enam olemas? Palju Superfutis osalejaid (kavas siuke asi vähemalt oli).
fantunesTreener 2016-08-27T11:39:54+03:00
Ma arvan ka, et on üsna ebatõenäoline praegu juba medalist ilma jääda. Heppell peab selleks veel kaks head tulemust tegema, pluss nii Gomes kui Ankush ühe (seejuures Gomesil kindlasti vaja alavõitu). Ei ole liiga tõenäoline.

Negatiivse külje pealt, eile õhtul kui suurema seltskonnaga seisu analüüsisime, juhtis Nandini (geniaalne paariteist aastane tüdruk) mu tähelepanu asjaolule, et mul 5st tulemusest 2 halvimat on nn suured alad ja kuna mul neid enam ühtegi kavas ei ole, siis saan parandada ainult 91 punktist tulemust kamisados. Seega parimal juhul võin juurde saada 2-3 punkti ja sedagi vaid quoridoris, texas holdemis ja lost citieses, trumpalal bokus nii palju punkte ei jagata. Nii ei jää muud üle, kui närviliselt oodata, mis konkurendid teevad.

Texas Holdem Heads-Up on kavas, aga kasulikum on mängida lost citiest. Heads-up on liiga turbo, et seal saaksin reaalselt loota 5st 5 võitu koguda, eriti kui vastas on heads-upi pro Ankush (ehkki, kui ta home Holdemis punktilisa teenib, siis muidugi viimasel päeval heads-upi ei kabeta).

Bridges oli viimati 5 paari ja isegi kui tuleb vajalik 10 kokku, mis esikoha korral 90p annaks, on paremad lootused quoridoris, kus ka puha teine koht võib teoorias abiks olla (kuigi raske uskuda).

Superfut toimus, osalejate arvu ei tea, aga kindaslti alla 10, võitis Edmund Smith.
fantunesTreener 2016-08-27T12:09:49+03:00
Live standings on eilse viimase sessiooni jagu ajast maas. Tegelik seis on praegu umbes selline (sulgudes esimene parandatav tulemus):
1. Andres Kuusk 453 (91)
2. Ankush Khandelwal 451 (86)
3. James Heppell 442 (83)
4. Ricardo Gomes 429 (69)
5. David Jameson 425 (75)

Homme mängime ilmselt kõik blokust ja quoridori, kuna kellegi jaoks häid alternative pole. Tundub, et mõlemad alad koguvad piisavalt palju osalejaid, et esikoht emmas-kummas annab kulla (või vähemalt liidrikoha igaleühele meist neljast. Seega võtan tagasi, et Jamesil 2 head tulemust tingimata vaja on, piisab esimesest või kahest teisest kohast. Seejuures on James meist parim quoridori mängija ja kuna spetsialiste ei tundu kohal olevat, omab täitsa häid shansse.

Blokus on 4 mängija variandina piisavalt õnnekas ning keegi meist seal kuigi osav ei ole (kui, siis Gomes) ehk sealt esikohta saada tundub kõigile keeruline.

Homme õhtu on eriti ohtlik. Ankush on favoriit pokkeris ja Gomes continuos. Heppell mängib ilmselt dominioni, kuna pokkerist tal esikoht olemas. Tema tugevuse kohta seal pole mul vähimatki aimu.

Viimase päeva hommikul mängin bokut ja kuna olen seal ilmne favoriit, siis kõik konkurendid mängivad kahtlemata midagi muud ja valida on ainult domino. Dominost ei tea ma midagi, aga ei usu, et keegi konkurentidest seal peafavoriit oleks.

Nagu tavaks saanud, lõpetab turniiri millegipärast bingoloto, ehk lost cities ja heads-up pokker. Ankush võib osaleda pokkeris, kui home sealt head tulemust ei saa, aga muul juhul oleme kõik ilmselt lost citiesis. Seejuures on meil kõigil piisavalt skilli, et kelle poolt iganes fortuuna otsustab olla, võib esikoha ja viimase hetke Pentamindi tiitli ära korjata.

fantunesTreener 2016-08-27T12:20:59+03:00
Huvilistele valem tulemuse arvutamiseks aladel: Pentamindi skoor = (n/(n+1)) x 100 x (n – p) / (n – 1), kus n - osalejate arv ja p - koht turniiril.

Arvesse läheb 5 parimat tulemust, kuid vähemalt 2 determineeritud ala ja vähemalt 2 nn suurt ala (mis kestavad 2 sessiooni).
Nuffu 2016-08-29T00:40:59+03:00
Tänane läks väga hästi. Hommikuse sessiooni jättis Andres vahele, et quoridoriks harjutada, mis oli hea otsus, sest teise koha jagamine andis talle pentamindi paar punkti juurde. Viimase hetke vangerdusega läks ta õhtul continuo asemel pokkerit mängima. See oli parim otsus, sest finaallauas õnnestus Ankush välja süüa ning viimasel käel 72 kõik sisse pannes tuli ka alavõit, mis andis veel 4-5 punkti pentamindi lisa. Selleks, et keegi homme veel teda püüda saaks on kõigil vähemalt kahte alavõitu nüüd vaja. Seega üsna ebatõenäoline. Andres nüüd hüppab siin kõrval rõõmust nag väike laps. Juhuuu!!!!:D
fantunesTreener 2016-08-29T02:03:19+03:00
Tänase päeva saab kokku võtta ühe sõnaga: juhhuu!
Seejuures, saatusesse uskumata, algas päev 2 prohvetliku sündmusega: kõige pealt postitas Kairo fb-i 2a vana foto, mida paljud, kaasa arvatud meedia väljaanded, uskuma jäid; ja seejärel sain sõnumi Markilt, soovitusega saatus oma kätte võtta ja ise selle eest hoolitseda,et konkurendid olulist punktilisa ei teeniks. Nii läksingi holdemis ankushit pidurdama ja asi lõppes alavõiduga.
Saatuse tahtel pidingi ise selle eest hoolt kandma, et ankush vajalikku 1. kohta ei saaks. Finaallauas 9 mängijaga oli ta esimesel või teisel ja mina kolmandal või neljanfal kohal, kui sain small blindil AK ruutud, ees 1 limpija ja Ankush buttonil tõstab 3,5 korda. Lükkason nupud keskele ja tabasin Ankushi KQga domineerituna. Pärast seda ei peatanud mind enam miski ja kogu finaallaud oli üks suur massimõrv.
Nüüd on asi peaaegu kotis, kui just James või Ankush või Ricardo homme 2 kulda ei saa ja see on väga vähetõenäoline. Kui homme katastroofi ei tule, siis saab feissarisse uue foto karikaga üles riputada :-)
Juhhuuu!!!
fantunesTreener 2016-08-29T10:57:28+03:00
Täna 2 viimast sessiooni, kuid kui kõik hästi läheb, võib juba peale esimest tähistama hakata. Tegelikult tähistasime natuke juba eile koos Madli ja Hispaania tiimiga. Kahjuks Eesti tiim on see aasta väike, aga hispaanlased see-eest on nagu omad, eelkõige ilmselt tänu vanale sõbrale ja vanale rivaalile Pacole, kes nüüd koondise treener. Siiski, liiga vara ei maksa veel tiitlist rääkida: kohtasin hosteli lobbys just Matthew Hatrelli, kes meenutas, et paari aasta eest oli tema täpselt selles olukorras, et ainuke konkurent, mina, pidin viimasel päeval 2 alavõitu saama ning kuna see oli shanss 1 sajast, siis eelmine õhtu juba tähistati. Mis kõigest sellest sai, sellest räägib eile ringlema läinud ja palju elevust tekitanud foto.
Nii et hoiame veel rõõmustamast tagasi, kuigi fiiling oli küll eile selline, nagu oleks juba võitnud.

Eilne pokker oli ikka tõsine närvidemäng. Kui Ankush chipliidriks kerkis, oli tunne, et nüüd läheb käest ära. Aga siis otsustasin, nagu poksifilmides, et nüüd võtan küll kogu jõu kokku ja pean Ankushi kukutamise enda peale võtma. Mõeldud tehtud. Pärast seda sisendasin endale, et ei saa sellega leppida, et endiselt liidriks jään, pean saatuse oma kätte võtma ja hoolitsema selle eest, et ei jääks kulla jagamine viimasele sessioonile. Praegu tundub, et õnnestus :)
mell123Treener 2016-08-29T11:08:51+03:00
Ma arvasin eile õhtul, et see on hea uudis, et uudiseid veel ei ole.

Lisaks sinu kullale tundub, et ma saan mõned õlled ka :)
mell123Treener 2016-08-29T18:18:16+03:00
kus on info? mis siis sai?

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele