Tere,
Kui siseneda suurde saali või mõnda mänguruumi, võiks näha 10-t viimast tekstisõnumit, mis selles ruumis on räägitud.
Nii ei peaks "tühja koha pealt" ruum sisenema ja saaks vestlusest ehk paremini osa võtta.
Mis arvate?
Mänguruumi sisenemisel näeks viimaseid tekstisõnumeid
Loetud 111 kasutaja poolt
Tehtud!
Ühtlasi parandasin ära vea mis oli seotud mitme sama ikooni kuvamisega ühe teksti sees.
Ühtlasi parandasin ära vea mis oli seotud mitme sama ikooni kuvamisega ühe teksti sees.
jõudu härra ülemus- kirjuta miks mul trumbi tegemise kast lohistamisega kaheks kastiks moondub (mõlemas saan trumbi teha) - mul vanamoeline Internet Explorer
[i]postitas Mets58[/i]
jõudu härra ülemus- kirjuta miks mul trumbi tegemise kast lohistamisega kaheks kastiks moondub (mõlemas saan trumbi teha) - mul vanamoeline Internet Explorer
http://meestekas.net/?s=kui+brauserid+oleks+relvad
Üks positiivne näide selle funktsionaalsuse kasulikkusest
"Eile oli hea näide - ajasin ristsõnade ruumis juttu ja tegin kogemata refreshi - üks vastus oleks kaduma läinud kui poleks seda ajalugu olnud".
Sama kehtib ka netikatkestuse puhul. Näed mida räägiti samal ajal kui sul netiühendus kadunud oli.
"Eile oli hea näide - ajasin ristsõnade ruumis juttu ja tegin kogemata refreshi - üks vastus oleks kaduma läinud kui poleks seda ajalugu olnud".
Sama kehtib ka netikatkestuse puhul. Näed mida räägiti samal ajal kui sul netiühendus kadunud oli.
nu pidi tähtis jutt olema, kas üle küsida ei saanud....see pole mingi näide...miinus 250 punni katkestuste eest on jama, aga mitte vastamata küsimus..
uus pealkiri võiks ka olla jututoal - mutinurk.
uus pealkiri võiks ka olla jututoal - mutinurk.
250 kaotatud reitingupunkti tähendab, et sul jäi turniir pooleli.
Turniir saab jääda pooleli kahel juhul:
1) Sinu interneti-ühendus katkes rohkem kui 5-ks minutiks (rohkem kui kaheks vooruks).
2) Sa vajutasid "Lahku turniirilt" nupule ja sind eemaldati turniirilt
Turniir saab jääda pooleli kahel juhul:
1) Sinu interneti-ühendus katkes rohkem kui 5-ks minutiks (rohkem kui kaheks vooruks).
2) Sa vajutasid "Lahku turniirilt" nupule ja sind eemaldati turniirilt
arvasin, et vipidel see nii, aga olgu - kes mina olen ja keda huvitab ühe kasutaja arvamus..olgu, nagu on, mind see ei häiri, aga sain oma mõtted välja õelda ja need ei pruugi üldse õiged olla - alati on targemaid...
puhkeaeg - mängima...
puhkeaeg - mängima...
Võiks ajapiirangu sinna peale panna. Näiteks tund aega, et varasemaid asju ei näitaks. Mõnes kohas muidu üleeilsed tekstid seal näha.
[i]postitas TiiT[/i]
Võiks ajapiirangu sinna peale panna. Näiteks tund aega, et varasemaid asju ei näitaks. Mõnes kohas muidu üleeilsed tekstid seal näha.
Pakun välja , et eelmise päeva tekst võiks ära kaduda. :)