Küünte Mängu reeglid
Loetud 176 kasutaja poolt
Hetkel ju nii ongi - "Võta kaart maast" nuppu on alati võimalik vajutada.
On küll, aga ilmselt ikkagi pidas Predator silmas seda, et käik loovutatakse samas. Käiguõiguse säilimine oleks päris asjalik. Ka oleme ärtu kuningale suvalise kaardi peale pannud, aga praegusel variandil pole samuti miskit viga mu meelest :)
Samuti jäi silma see kaotajale kätte jäänud kaartide pealt punktide arvestamise ettepanek - üsna intrigeeriv mu meelest. Olen mänginud nii, et kui võidetakse emandaga, siis loevad punktid kahekordselt. Teeks asja põnevamaks ja kaoks ära see punkti pärast põdemine, mis praegu kahjuks sisse kodeeritud. Ei oleks enam vahet misvärvi mängijaga mängid - võiduvõimalused võrdsed ja kaotada samuti mõlemal ühtteist :D
Samuti jäi silma see kaotajale kätte jäänud kaartide pealt punktide arvestamise ettepanek - üsna intrigeeriv mu meelest. Olen mänginud nii, et kui võidetakse emandaga, siis loevad punktid kahekordselt. Teeks asja põnevamaks ja kaoks ära see punkti pärast põdemine, mis praegu kahjuks sisse kodeeritud. Ei oleks enam vahet misvärvi mängijaga mängid - võiduvõimalused võrdsed ja kaotada samuti mõlemal ühtteist :D
Siuke küsimus, kas ei võiks muuta seda, et kui saad maast ärtu kuninga ja sul pole midagi muud peale panna, siis sa ei pea käima seda. Praegu nagu näha on see kohustuslik, kui saad maast ärtu kuninga, sul midagi muud käia pole, siis sa pead selle kindlalt käima. Kui ei peaks käima, siis sa ju saad ise mõelda ja rohkem taktikat teha. Tihti ju tuleb ette olukordi, kus sa ei tahaks alati ärtu kuningat käia.
Mis te arvate sellest ettepanekust??
Mis te arvate sellest ettepanekust??