Inimeste kadumine turniiridelt

Loetud 166 kasutaja poolt

linnupoeg15 2017-02-07T23:25:18+02:00
Ma ei räägi kindlasti kõigi eest, aga arvatavasti siiski päris paljude nimel. On teatud kasutajad, kes registreerivad end turniirile, mängivad mõned voorud ja siis kaovad. On ka selliseid, kes tulevad hilisema registreerumise ajal, kuid pärast kahte-kolme vooru neid enam ei ole. Sageli tekitavad need mängijad lihtsalt vabu voore turniiridel, mõnel turniiril (nt 4-kesi perekas, kus osalebki vb ainult 4 inimest) lõpetab see turniiri enneaegselt. Pidevalt on need kadujad aga ühed ja samad näod.
Meikop, kas oleks võimalik neil keelata turniirile registreeruda (kui oled 5 korda kuue kuu jooksul poole turna pealt lahkunud vms)? Või mingi ekstra karistus selle eest...midagigi, et see lahkumine ei oleks nii igapäevane asi ja seda eriti tuhande turniiridel.
soosiim 2017-02-08T00:15:47+02:00
Olen nõus, et see häirib väga, kui nii tehakse. Mõnigi poeb halva internetiühenduse taha mida ma väga uskuda ei tahaks, aga mine tea. Minupoolne ettepanek oleks järgmine: kuna igasuguseid asju võib elus ette tulla, (piim keeb üle, kõht läheb lahti, internet kaob ära vmi), siis peale teist katkestust päevas automaatselt kolmeks päevaks turniiril osalemise keeld/antud mängu keeld. Või siis mingi trahv reitingu täiendava vähendamise näol.
anneklein 2017-02-08T02:42:25+02:00
Pigem pakuks välja, et turniiril saab osaleda ainult vajalik arv inimesi, ehk saskus 4, 8, 12 jne. Toimuks siis selektsioon registreerimise järjekorras ja uus laud avatakse alles siis, kui 4 soovijat koos. Ühe, kahe ja kolme "üleliigse" registreeruja puhul jääks näiteks saskus see viimane laud tegemata ja inimesed ei saaks osaleda.
Karm, aga töötaks :)
liina87 2017-02-08T08:29:59+02:00
Mismõttes? Meil on oma elu ka, juhtub ikka, et miski tuleb vahele.. sellepärast kohe mängukeeld või?
liina87 2017-02-08T08:31:12+02:00
Lisan veel, et seepärast ma turniiridel vähe käin ka, et tean kui vabat tundi pole.. enamasti nii need kestavad...
elke 2017-02-08T12:33:03+02:00
Ma saan tõesti aru, kui mõnel eriolukorras tekib vajadus lahkuda, aga no kui see tekib järjepidevalt ainult teatud inimestel ,siis tekib küsimus, et miks nad üldse regavad, kui teavad, et ei pea turniiriaega vastu. Põhimängijad teavad juba ammu neid ja on paar korda turniiriruumis lausa ennustatud, kes seekord esimesena lahkub :D
Pakun välja lahenduseks näiteks antud mängus turniirile registreemise keelu kui on olnud kuu aja jooksul nt 10 lahkumist turniirilt. Keelu pikkus võiks olla samuti kuu aega...
MeikopVint.ee asutaja 2017-02-08T12:37:22+02:00
Ma olen veidi ettevaatlik uute reeglite tegemisega ja üritaks leida lahendust tänaste vahenditega.

Need, kes lahkuvad, saavad ka korralikult reitingumiinuseid ja kui need on samad isikud, peaks neil reiting juba väga madal olema. Ehk üheks lahenduseks võiks olla reitingupiiranguga turniirid? näiteks 1200+ ? Kes tihti lahkub, sellel langeb reiting õigepea alla selle ja osaleda enam ei saa.

Teine lahendus on suletud turniirid ehk turniiri korraldaja neid turniirile ei luba.
Mets58 2017-02-08T13:16:17+02:00
Kui mõnel läheb pärast külluslikku pidusööki kõht lahti, siis ei saa ju turniiri lõpuni mängida
linnupoeg15 2017-02-08T15:01:42+02:00
[i]postitas Meikop[/i]
Ma olen veidi ettevaatlik uute reeglite tegemisega ja üritaks leida lahendust tänaste vahenditega.

Need, kes lahkuvad, saavad ka korralikult reitingumiinuseid ja kui need on samad isikud, peaks neil reiting juba väga madal olema. Ehk üheks lahenduseks võiks olla reitingupiiranguga turniirid? näiteks 1200+ ? Kes tihti lahkub, sellel langeb reiting õigepea alla selle ja osaleda enam ei saa.

Teine lahendus on suletud turniirid ehk turniiri korraldaja neid turniirile ei luba.

No neid lahkujaid enamasti see reiting väga ei huvitagi. Sa võid reitingu nulli ka võtta selle eest, neil suva :)
Reitingupiiranguga turniirid - hmmm siis peaks vist kogu aeg 1500+ turniire tegema??? Neid ei toimuks väga, pole küll kadujaid aga olgem ausad - kui inimesel juba üle 1700-1800 punkti, ega ta siis väga turnale enam ei tule.
Suletud turniirid :D Meikop sa ikka mõtled kuidas raha teenida...tee siis suletud turniiri korraldamine maksuvabaks.
linnupoeg15 2017-02-08T15:02:42+02:00
[i]postitas anneklein[/i]
Pigem pakuks välja, et turniiril saab osaleda ainult vajalik arv inimesi, ehk saskus 4, 8, 12 jne. Toimuks siis selektsioon registreerimise järjekorras ja uus laud avatakse alles siis, kui 4 soovijat koos. Ühe, kahe ja kolme "üleliigse" registreeruja puhul jääks näiteks saskus see viimane laud tegemata ja inimesed ei saaks osaleda.
Karm, aga töötaks :)

Aga kui keegi lahkub, tuleb ju ikka vaba voor või mitu :)

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele