Liiga ranged piirangud tähevabaduses vms
Loetud 75 kasutaja poolt
iga pisema slängsõna(inglise.k)saab kõnekeelu. pea iga päev. ja seda veel privaat vestluses. :)
et võiks natu leebem olla. :)
Äkki on su keelud tingitud hoopis sellest, et sul on mitu kasutajakontot mis aga ei ole lubatud ja selle kõnekeeluga tahetakse administratsiooni poolt sul elu siin lihtsalt raskeks teha, et sa asju taipama hakkaksid. Kontode kustutamine ei anna efekti,kuna tehakse lihtsalt uus, siis ongi parem kavalamaid võtteid kasutada ja elu lihtsalt keeruliseks teha sul kõnekeeldudega. Vaevalt nüüd ühe sõna pärast hakkab keegi sulle keeldusid peale panema. Ja ma isiklikult tean kes sa selle varikonto taga ennast peidad. ;)
ma taipan jah et just mulle pannakse kõnekeeld iga pisema sõna eest mis tundub vale. :)
Mul on üks kasutajakonto siin.
[i]postitas siil969[/i]
iga pisema slängsõna(inglise.k)saab kõnekeelu. pea iga päev.
iga pisema slängsõna(inglise.k)saab kõnekeelu. pea iga päev.
Lühim kõnekeeld on 5-päevane. Seega - kuidas on võimalik pea iga päev keeldu saada :o ?
Ma soovitan lugeda kasutamistingimusi. Igaüks kes end registreerib siia kasutajaks, nõustub kasutamistingimustega. Kui nende tingimuste vastu eksitakse, on vint.ee-l õigus kasutajakonto sulgeda või kasutada kõnekeeldu. Ka see on kirjas kasutamistingimustes. Kui tingimused pole vastuvõetavad, siis ei pea siia tulema. Enda väljaelamiseks on ka teisi kohti olemas.
Antud juhtumi puhul pole kordagi ühtegi keeldu või kasutajakonto sulgemist tehtud ilma asjata. Tegemist on juba pikaajalise probleemiga ja kui see ikka inimesele kohale ei jõua, siis tuleb probleemiga tegeleda.
Täna on olukord, kus siil969, või nimetagem teda kuidas tahes, on teinud petumänge, ropendanud ja mõnitanud - ja seda juba pikka aega. Päris paljud inimesed on tulnud mulle kurtma sellepärast ja paluvad, et ma midagi ette võtaks. Ei soovi küll, et ühe ebaviisaka kasutaja tõttu mitmed teised kasutajad ei taha enam vint.ee-d külastada.
Palun võta ennast kokku ja käitu normaalselt. Vähemalt siin portaalis. Pole ju raske seda teha. Pole mõtet foorumisse kaebama tulla, kui ise oled nii palju kordi reegleid rikkunud. Või tahad, et kõik saaksid teada, kui palju sa oled patustanud?
Antud juhtumi puhul pole kordagi ühtegi keeldu või kasutajakonto sulgemist tehtud ilma asjata. Tegemist on juba pikaajalise probleemiga ja kui see ikka inimesele kohale ei jõua, siis tuleb probleemiga tegeleda.
Täna on olukord, kus siil969, või nimetagem teda kuidas tahes, on teinud petumänge, ropendanud ja mõnitanud - ja seda juba pikka aega. Päris paljud inimesed on tulnud mulle kurtma sellepärast ja paluvad, et ma midagi ette võtaks. Ei soovi küll, et ühe ebaviisaka kasutaja tõttu mitmed teised kasutajad ei taha enam vint.ee-d külastada.
Palun võta ennast kokku ja käitu normaalselt. Vähemalt siin portaalis. Pole ju raske seda teha. Pole mõtet foorumisse kaebama tulla, kui ise oled nii palju kordi reegleid rikkunud. Või tahad, et kõik saaksid teada, kui palju sa oled patustanud?
ühe kasutajaga saab algul kõnekeelu ja natukeaega hiliem saab banni veel pealekauba
[i]postitas TiiT[/i]
. Kui tingimused pole vastuvõetavad, siis ei pea siia tulema. Enda väljaelamiseks on ka teisi kohti olemas.
. Kui tingimused pole vastuvõetavad, siis ei pea siia tulema. Enda väljaelamiseks on ka teisi kohti olemas.
Petumänge pole ma teinud enam ammu aega(umbes pool aastat) ja ei tee ka enam sest pole vaja.antud juhtumil ma rääkisin ühe sudoku lahendajaga sudoku mänguruumis kus ta ütles esimesena ropu sõna ning ma ütlesin pärast ropu sõna mille eest SAIN MINA KÕNEKEELU(see sõna oli sama mis teine mängija ütles ning see ei käinud kellegi kohta). :)
ja selle eest panti mulle kõhklemata kõnekeeld. teiste kohta ja ei või ropendada kuna siis jah võib panna kõnekeelu aga kui see ropp sõna ei käi kellegi kohta siis pole vaja nii enesekindlalt panna kõnekeeldu