Suur tuhande turniirisari
Loetud 343 kasutaja poolt
ainult punastele
100-ste eest võik seeriaarvestuses saada mingeid normaalse proportsiooniga lisapunkte! Võrdluseks ralli kiiruskatse võidud, powerstage või ka suusatamise vahefinišite preemiapunnid.. Annaks asjale vürtsi ja sunniks rohkem pingutama. Võib-olla ka eriauhind parematele "100" kogujatele võistluse jooksul. :)
Tegelikult pole see keskmise mõte absoluutselt hea! Kas keegi teab mingit seeriavõistlust või karikasarja, kus arvestatakse niimoodi? Kangesti jälle sedamoodi nagu parimas kaardimängijas! Saad sellise "äraootava" tulemuse kätte ja jäädki passima, riskima hakkad alles siis kui keegi kas mööda läheb või liga ligidale jõuab. Jalgratast ei peagi leiuatama, lihtsalt peaks kokku leppima, mida ikkagi aluseks võtta. Kaardimängude seeriarvestusi peetakse Eestis päris pikka aega Pokkeris, näiteks, kusjuures nii üle-eestilised kui mingid kitsamad sarjad. Põhimõtted seal lihtsalt jälgitavad. Teatud arv turniire läheb arvestusse, mis tähendab , et osa halvemaid saad n.ö maha arvata. Siin nagu juttu olnud, et selline süsteem annab VIP-le liiga suure eelise, aga kes keelab hakata, kui oled kindel, et kvantiteet tagab edu! Aga tõepoolest, teeme selle katsetuse ära , kuid "keskmise" poolt mina isiklikult pole.
Kas peakorraldaja ise ikka aru saab, et 30 päeva järjest osaleda turniiril on absurdsus? Siis võikski teha selle sarja VIPidele ainult, milleks mõnitada selliste reeglitega.
See sari ongi VIP-idele ning arvestatakse kõigi sarjaturniiride keskmist
Eksisin ja vabandan! Tegelikult saavad osaleda ka need kes ei ole VIP-id
Minu arust on alati nii olnud,et kes maksab see ka tellib muusika
[i]postitas heykko[/i]
Ja see muusika on hea?
Kõik turnad on reitingumuutusetta, kuigi reiting on põhiline miks kaotan punkte ja kohti?. Alustuseks saan tänu reitingule esimese vooru pea 75 prossa turnadest vaba vooru ja 50 punni ning lõpparvestuse olen nii mõnelgi korral kaotanud koha tänu reitingule. Mis reiting siin turnal siis on arvestuseks kui ei arvestata reitingut?
Tere putukas udus! Tõsta tavalauas oma reitingut ja siis saad sarjaturniiridel parema stardikoha. Ma annetasin ju sulle VIP staatuse, sa kasuta seda maksimaalselt. Salaja võin sulle öelda et Meikopi programm annab õige mängu korral iga kolmanda turniirivõidu hallile mängijale.