Suur tuhande turniirisari

Loetud 343 kasutaja poolt

uduputukas 2018-02-17T17:44:03+02:00
Ei no muidugi Metsa onu. Olen sulle elu lõpuni tänulik, et sain nädala olla rikaste ja ilusate seltskonnas. Minu väike mõte oli vaid kui välja reklaamitakse, et reitingut ei arvestata , siis ikkagi ju arvestataks mõnes osas.
Mets58 2018-02-17T18:04:20+02:00
Putukas udus minu salaluure andmed tõendavad et iga kolmas turniirivõit tuleb hallidele maletajatele, seega oled sina erisoosingus ja programm alavääristab rohelisi, siniseid, musti ja punaseid. Ei tea kas peaks pöörduma Riigikogu põhiseadusliku komisjoni või Euroopa Inimõiguste Kohtu poole. Samas võib härra Meikop suuta matemaatiliselt ära tõendada et roheliste, siniste, mustade ja punaste ajus puuduvad mingid väikesed molekulid ning sellepärast hallid võidavad iga kolmanda tuhande turniiri.
uduputukas 2018-02-17T22:14:22+02:00
Hr. Mets. Malest ei tea ma miski peale etturite ja lipu. See et syst alavääristab värvilisi on juba sajandeid olnud. Veelkord tänan ja liigun nüüd edasi oma halli ja võitlevasse massi tagasi.
rabapalm 2018-02-18T13:29:44+02:00
/Minu väike mõte oli vaid kui välja reklaamitakse, et reitingut ei arvestata , siis ikkagi ju arvestataks mõnes osas./
... ei tohiks mitte mingil juhul selles sarjas reitingut arvestada ja üleüldse turniiridel. Tuleb lähtud konkreetse turniiri tulemustest ehk kellel turniiril rohkem maksimume või kõrgemaid tulemusi, see saab parema koha. Juba hästi vana teema!
KOBA1 2018-02-18T13:31:43+02:00
[i]postitas rabapalm[/i]
/Minu väike mõte oli vaid kui välja reklaamitakse, et reitingut ei arvestata , siis ikkagi ju arvestataks mõnes osas./
... ei tohiks mitte mingil juhul selles sarjas reitingut arvestada ja üleüldse turniiridel. Tuleb lähtud konkreetse turniiri tulemustest ehk kellel turniiril rohkem maksimume või kõrgemaid tulemusi, see saab parema koha. Juba hästi vana teema!

Pigem peaks siis esimene ja teine koht saama sama arvu punkte
rabapalm 2018-02-18T13:53:23+02:00
Pigem peaks siis esimene ja teine koht saama sama arvu punkte
[/quote]
See ka võimalik variant nagu Björgen ja Pärmakoski jagasid kenasti medali :D ja sarjades nii tehakse küll, et kohapunktid liidetakse ja jagatakse kaheks
tniv 2018-02-19T10:35:30+02:00
Tegelikult ei tohiks nt sellel sarjal üldse reitingut olla ja tabeli järjestus peaks olema juhuslikus järjestuses.Spetsiaalselt lasin reidi alla,et näha kuidas toimib ja kui esimese paari ringiga ülespoole poole ei saa siis pole lootust,kuna niipalju on neid kes ikkagi lampi panevad ja siis jauravad,et jänkud jne.Ei salga ja üks puha kas kontod kustutatakse või mitte aga teise kontoga kus reit tunduvalt kõrgem on lugu hoopis teine ja mängin sama moodi.Miks ei toimi aga sellepärast kuna kasutusel lõhkipakkumisel saavad teised 70 punni,vaadake tabeleid ja mõelge,üheltpoolt see hea aga see ei ole mingi TUHAT.Kui olen eespool siis lihtsalt üritan mängida,lampijate peale et 70 saada ja tagant tulija ei saa lihtsalt tabelis tõusta.Ühesõnaga reitingu põhjal tabeli järjestuse panek on jumala vale.Ja miks näeb musti punaseid nii vähe turniirisarjas aga sellepärast,et punkti süsteem ei rahulda neid,kuna päris tuhande ja turniiride vahe on öö ja päev.SEE PUHAS MINU ARVAMUS JA VASTUSEID EI OOTA
Tänud tähelepanu eest;
hawkbrow 2018-02-22T22:38:59+02:00
Alates turniirisarja 21. päeva teisest turniirist võiks hakata tabelist kustutama (või alternatiivselt liigutada tabeli lõppu eraldi arvestusse) need mängijad, kellel pole enam võimalik 30 mängitud turniiri kokku saada (pärast 21. päeva teist turniiri on sellisteks mängijateks need, kellel on selleks hetkeks mängitud vähem kui 2 turniiri, pärast 21. päeva kolmandat turniiri need, kellel mängitud vähem kui 3 jne kuni enne viimast turniiri need, kellel mängitud vähem kui 29 turniiri). Siis saaks tabelist adekvaatsema ülevaate ja eriti oluline oleks see neile, kes reaalselt esimestele kohtadele pretendeerivad.
rabapalm 2018-02-24T17:00:14+02:00
See seeriavõistlus nagunii n.ö betavariant. Kui selline ennekuulmatu keskmise põhjal järjestuse määramine peaks jääma, siis elementaarne oleks tabel koostada nii, et kohe algusest peale arvestatakse keskmist nii, et saadud kohapunktid jagatakse 30-ga ehk siis minimaalselt nõutud osalusega. Näide: Oled mänginud ainult 1 turniiri ja saanud 30 kohapunkti, siis on keskmine 1, mitte 30; kui oled mänginud 15 turniiri, saanud kokku 300 kohapunkti, siis on sinu keskmine 10, mitte 20 jne jne! Praegusel kujul hakkab tabel tõesti alles midagi näitama siis, kui teatud arv mängijaid saab 30 turniiri täis, kuid isegi siis suurt midagi. Tabel peaks ikka igal ajahetkel näitama tegelikku järjestust. Ja lisaks veel siis sellest kolmekümne limiidist. Ei sobi minu arust, kui lühidalt öelda- ikka see parima kaardimängija sündroom! mõni mängija võib ka 20 turniiriga saada parema tulemuse kokku kui teine kolmekümnega, kuid tema nagu siis arvestusse ei mahukski! Siit siis ka selle keskmise arvutamise idee mõttetus, tuleb teha ikka absoluutarvestus ja tingimused täpselt paika panna.Kujutage , näiteks , ette maleturniiri, kus 7-st voorust 5 mänginud ja kolm punkti saanud on tabelis tagapool kui 7-st 7 mänginud ja 1 punkti saanud. Praegune süsteem umbes nii on!
tniv 2018-02-24T18:48:00+02:00
Kuna see nn.betavariant siis oleks võinud prooviks teha ainult 6 järjestikku mängu 6 päeval 1 kehvem maha punktid ainult esimesele 12-le aga see praegune siiski täitsa jama.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele