Suur tuhande turniirisari

Loetud 343 kasutaja poolt

hawkbrow 2018-02-25T11:51:05+02:00
Minu arvates keskmise tulemuse aluseks võtmine on pigem hea idee. Suuri riske võttes ja õnnestudes on praeguse süsteemi puhul kerge turniire võita, aga nii võib ka viimaseks jääda. Parimad on aga need, kes mängivad stabiilselt kõrgematele kohtadele ja ei jää peaaegu kunagi turniiri lõpuks tabeli alumisse poolde. Inglise keeles on selle kohta hea sõna - consistency.
Praeguse arvestussüsteemi suurim puudus on hoopis see, et tulemus sõltub liiga palju iga üksiku turniiri osavõtjate arvust. Tulla 40 osavõtjaga turniiril 20ndaks on kasulikum kui tulla 20 osavõtja hulgas kolmandaks - see ei ole päris õiglane.
hawkbrow 2018-02-25T12:15:17+02:00
Kui saad viie vooruga 3 punkti, on keskmine 0,6. Kui saad seitsme vooruga 1 punkti, on keskmine ca 0,14. Su loogika on vildakas, raba.
rabapalm 2018-02-25T13:19:33+02:00
[i]postitas hawkbrow[/i]
Kui saad viie vooruga 3 punkti, on keskmine 0,6. Kui saad seitsme vooruga 1 punkti, on keskmine ca 0,14. Su loogika on vildakas, raba.

Loe ja mõtle enne ikka kõik läbi, enne kui hakkad siin matemaatikatundi tegema!
Rääkisin ju , et 30 -ga tuleb jagada, ükskõik, kui palju sul punne on, siis on praeguse punktisüsteemi puhul võimalik üldse aru saada, kus sa reaalselt tabelis asetsed! Seletan siis lihtsamalt , tabel peaks näitama reaalset paremusjärjestust juhul, kui turniir antud ajahetkel lõppeks!
Keskmine on üleüldse 1 halvemaid ja hämamist võimaldavamaid näitajaid , mida nii siin kui mujal arvestada: keskmine palk, keskmine pikkus, keskmine eluiga jne jne. Pigem peaks tegelema siis juba mediaanidega.
hawkbrow 2018-02-25T23:15:03+02:00
3:30=0,1
1:30=0,0333333333

Veel vildakam loogika. Ma ei tea täpselt mitmendas klassis peaks aru saama, et kui jagada mitut arvu ühe ja sama arvuga, on jagatiste järjestus täpselt sama, mis oli jagatavatel. Aga arvan, et kolmanda klassi laps võiks seda juba teada.
uduputukas 2018-02-25T23:58:57+02:00
[i]postitas hawkbrow[/i]
3:30=0,1
1:30=0,0333333333

Veel vildakam loogika. Ma ei tea täpselt mitmendas klassis peaks aru saama, et kui jagada mitut arvu ühe ja sama arvuga, on jagatiste järjestus täpselt sama, mis oli jagatavatel. Aga arvan, et kolmanda klassi laps võiks seda juba teada.

Las raba särab. Tuhande turniiri syst ja suure tuhande sarja ta niikuinii juba metsa keeranud.
rabapalm 2018-02-26T01:09:14+02:00
Enne võiks ikka mõelda, kui mingit iba siia üles panna! Mina ja midagi metsa keeranud, putukas!? Kui nii räägid, siis ära parem räägi, loe enne kogu asi läbi, mis postitatud on ja kuidas ja mis ajal ja vaata , milline süsteem tegelikult tekkinud!
Ja Hawk, uskusin, et sul seal peas ikka kõik nii enam-vähem korras. Mis numbreid sa siin jagad ja puterdad kui 1 siga jagada 30 käoga, mitu vorsti saad vms? Vaata , milliseid numbreid ma eespool pakkusin, aga ära hakka mingeid suvalisi asju jagama, korrutama jne. Sa vist ei saa aru, palju ja kuidas praeguse süsteemi järgi ühel turniiril kohapunkte antakse. Lihtsam oleks muidugi praeguse süsteemi kohaselt mängijaid üldse tabelisse mitte lasta, enne kui 30 mängu täis. Praegu ju nii, et ainult 2 turnat mänginud , kelle keskmine on 29 turnat mänginud osalejast kõrgem, asetseb tabelis eespool, kuigi ta võib-olla rohkem ei mängigi- mis mõte siis sellel tabelil on!? Seepärast peabki selle osaleja puuduolevad mängud arvestama 0 kohapunktiga ja nii saab tema reaalse keskmise. Kui sellest aru ei saada, on korrast ikka midagi ära!
hawkbrow 2018-02-26T13:20:57+02:00
Mina saan kõigest aru, aga sina ei oska ennast korrektselt väljendada ja oled lisaks ebaviisakas. Sinu 24.02. kl 17:00 tehtud postituse lõpus oleva näite puhul ei saa su enda loogikast lähtudes ühelgi juhul olla see "1 punkti saanud mängija" tabelis eespool "kolm punkti saanud mängijast". Tabeli "kohendamist" pärast hetke, kui on selge, et osa tabelis asuvaid mängijaid ei saa minimaalselt nõutavat arvu turniire täis, pakkusin nimelt mina (vt mu 22.02. kl 22:38 tehtud postitus). Sinu pakutav "30-ga jagamine" teeks tabeli veel ebaadekvaatsemaks, sest ilmselt on selge, et nt 5 turniiriga keskmiseni 25 jõudnud mängija on siiski tugevam kui nt 25 turniiriga keskmiseni 15 jõudnus mängija. Niikaua, kui sellel esimesel mängijal on vähemalt teoreetisliselt võimalik 30 turniiri täis saada, peaks ta siiski tabelis olema ja ikkagi keskmist arvestades, sest ka lõpptulemus määratakse keskmise summa järgi.
tniv 2018-02-26T14:32:35+02:00
Mis keskmised ja muud jura.konkreetselt teatud arv turnasid ,teatud arv esimesed,saavad teatud arv punkte kohtade eest,liida kokku ja asi klaar.nagu f-1.turniiridele saavad regada alates nt.1600 reit või nii.Ühesõnaga loodan,et mõeldakse midagi paremat välja kui praegu. milleks 30 et arvesse,kui vint tahab teenida siis teeks juba osavõtu tasu 20-30 krediiti ühekordselt.mis iganes.Nii kaua kui erimeelsusi ja arutelu käib saab ka enamusele rahuldava tulemuseni.
MeikopVint.ee asutaja 2018-03-12T18:46:29+02:00
Esimese tuhande turniirisarja võitis Setu, osaledes täpselt 30 turniiril ,võites neist 5 ning saades keskmiseks punktisummaks 27.43!

Teise koha saavutas kasutaja heykko, osaledes 37 turniiril, võites neist 3 ning saades keskmiseks punktisummaks 22.95.

Napilt jäi kolmandaks kasutaja AlQaholic, kes osales 33-l turniiril, võites neist 3 ning kogudes keskmiseks punktisummaks 22.91.

Võistluse täielik tabel avaneb tuhande mänguruumi all "Tuhande turniirisari" lingil.

Kokku osales turniirisarjas 235 kasutajat, mida on oluliselt rohkem kui algselt planeeritud.
Kvalifikatsiooninormi (osalemine vähemalt 30-l turniiril), täitis 44 kasutajat!

Auhinnad esikolmikule kantakse üle tänase päeva jooksul!
bacco 2018-03-12T19:54:47+02:00
Kokku osales turniirisarjas 235 kasutajat, mida on oluliselt rohkem kui algselt planeeritud. Siit lahutaks vähemalt 115 kes juhuslikult eksisid sellele turnale ,kuna samal ajal polnud ju muud(kes kuni 3-5 mängu tegid)
Loodan et järgmine tuleb muudatustega.
Edu ja õnne võitjatele

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele