Kiri 2016 aasta aprillikuust ehk alla 2 aasta tagasi. Kuidas saab öelda praegu et viimane vint.ee VIP staatuse hinna muutus toimus täpselt 3 aastat tagasi? Alla 2 aasta tagasi toimus ju viimane muutus või ma eksin?
----------------------------------------------------------------
Vint.ee nõukogu istus täna koos ja otsustas kehtestada uued VIP staatuse hinnad:
1) Ühe päeva hind 4 krediiti
2) Ühe nädala hind 20 krediiti
3) Ühe kuu hind 65 krediiti
Hinnad hakkavad kehtima alates 04.04.2016
(tegemist ei ole 1. aprilli naljaga!)
VIP staatuse hinna muutus 10.03.2018
Loetud 261 kasutaja poolt
Sa eksid. 2 aastat tagasi tõime me juurde võimaluse osta VIP staatust päeva ja nädala kaupa. Enne selline võimalus puudus. Ehk inimestel oli võimalus hakata päeva kaupa VIP staatus osta ja paljudele muutus seetõttu VIP-iks olemine odavamaks. 50-sendine ehk 8% tõus oli selleks, et päeva, nädala ja kuu hinnad proportsioonis oleks.
Opaa. 5O prossane hinnatõus teeb isegi Sm Ossinovskile ära. Sellise kuu hinnaga võib juba kuskil mängupõrgus kaarte mängida.
Kõik see vip staatus on jama.Kaua aega tagasi juba rääkisin et iga osavõtja peaks maksma võrdselt(näit.1euro kuus).Raha oleks vindil nagu muda ja kõik oleksid võrdsed.Millegipärast Meikopile see ei meeldi.Ja kas talle üldse meeldib,et me teeme oma ettepanekuid.
jack
jack
1 aprill 2016 aasta Meikopi järgmised sõnad - Vint.ee nõukogu istus täna koos ja otsustas kehtestada uued VIP staatuse hinnad:........
Ma ei mõista kuidas ma eksin :) Ise veel ütled et 8%-ne tõus oli. Siis ikkagi VIP hind muutus ju. See, et mingid asjad juurde tulid ei oma tähtsust. Muutus võib ka allapoole olla, aga vindis toimus ikkagi 2016 aasta hinnamuutus. See on ju fakt ja kui ma eksin siis seleta palun paremini. Kui sa ütled et ma eksin ja siis järgmises lauses ütled et hind tõusis 8%, siis see on lihtsalt pläma.
Ma ei mõista kuidas ma eksin :) Ise veel ütled et 8%-ne tõus oli. Siis ikkagi VIP hind muutus ju. See, et mingid asjad juurde tulid ei oma tähtsust. Muutus võib ka allapoole olla, aga vindis toimus ikkagi 2016 aasta hinnamuutus. See on ju fakt ja kui ma eksin siis seleta palun paremini. Kui sa ütled et ma eksin ja siis järgmises lauses ütled et hind tõusis 8%, siis see on lihtsalt pläma.
[i]postitas Meikop[/i]
Sa eksid. 2 aastat tagasi tõime me juurde võimaluse osta VIP staatust päeva ja nädala kaupa. Enne selline võimalus puudus. Ehk inimestel oli võimalus hakata päeva kaupa VIP staatus osta ja paljudele muutus seetõttu VIP-iks olemine odavamaks. 50-sendine ehk 8% tõus oli selleks, et päeva, nädala ja kuu hinnad proportsioonis oleks.
Võib-olla oli tõesti 2a. tagasi ebaõnnestunud sõnastus.
[i]postitas Meikop[/i]
Mitte võib-olla ,vaata foorumist uudised ja teated , teema algataja Meikop 29.03.2016, Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016
Kas see praegune hinnatõus ikka liiast ei ole ?
[i]postitas blufar[/i]
Ma arvan, et ei ole. Tahtsime hinnad sellisele tasemele tõsta tegelikult juba 2 aastat tagasi. Toona tulime kasutajatele vastu, nüüd muudame hinnad lõpuks ära.
Meikop võiks selline asi olla et nagu mingi ketas on ja siis kui keerutad seda võidad mingi asia (nagu 8ball poolis või contract war-is vms). Et siis kui keerutad näiteks siis võidad kas 1päeva tasuta vipstaatust või 2-3päeva ja 100päeva võiks maksimaalne olla mitte mingi 10päeva aga see 100päevast vast siis igapäev ei saaks ega juu või maitea
Ma EI VIITSI uuesti kirjutada.pool tekstist läks kaduma