Nõustun 100% sellega.
1) VIP klubi liige võib hilineda turniirile 10 minutit.
2) "Halva netiühenduse kindlustus" - Kui teil on kehvem internet, et jää teil kaardimängud enam pooleli - kui teil kaob internet, mängib arvuti teie eest edasi niikau kuni saate mängu tagasi tulla. puudutab mänge Bismarck, Tuhat ja Sasku!
Need kaks VIP punkti on ikka eriti nõmedad. Ühesõnaga öeldakse, tahate eeliseid siis raha letti. Eriti see punkt nr 2. Kui see punkt jääks siis õiglane oleks teha 2 erinevat reitingusüsteemi nendes mängudes. VIP-ide reiting ja mitte VIP reiting. Sest ilma selleta tegelikult tulemused valetavad.
[i]postitas tolbajoob[/i]
VIP, teenusena või staatusena, peaks olema mugavusteenus, mis loob lisaväärtust kasutajale, aga EI TOHI(KS) ANDA GRAMMIGI EDU MÄNGUDES, TURNIIRIDEL JA VÕISTLUSTEL. Vint.ee on valinud risti vastupidise tee, paari aasta pärast ilmselt saad sa ilma VIPita ainult oma kontole sisse logida kui sedagi.
Portaali tegijad peaks aru saama, et kui nende hulgas ei ole kompetentset inimest, kes suudaks raha tuua, siis tuleb inimene hankida või muuta rahateenimise aluseid.
Kuskil mänguruumis on mingi kastike, kuhu saad tellida oma reklaami, kuskil on mingi link nendele, kes soovivad Vinti toetada, ehk siis igal juhul peab inimene või ettevõte võtma ise ühendust, et anda Vint´le raha. See asi peaks käima vähe teistpidi. Vint on igati äge ja tore portaal, kuhu tegijad on matnud aukartustäratava määra töötunde, aga tema populaarsus on siiski kaugel künnisest, kust maalt raha hakkab sind ise otsima.
Ideid on palju, võimalusi on palju, isiklik huvi minul puudub.
Olen läbi aastate päris palju eurosid läbi Vipteenuse ostmise Vinti toonud, enam eriti ei soovi. Ja küsimus ei ole hinnas, vaid vastumeelsus on tekkinud Vint.ee kasutajat survestava poliitika vastu. "SA PEAD OLEMA VIP, KUI SA SIIN ÜLDSE SOOVID MIDAGI TEHA"
Võib-olla ma olen ainus, kes asja selles valguses näeb, ok, pistan pea mulla alla tagasi.