VIP staatuse hinna muutus 10.03.2018

Loetud 261 kasutaja poolt

Tsukimi 2018-03-26T12:13:02+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Juhm peab Vindi ajalooga tutvuma.

kõik tiirleb rahaümber. ilge äriidee ikka et ajada hinnad nii lakke.täiesti pointles . varsti hakkab 1kuu vip staatust olema 100 eurot. MEIKOP ANNAN LIHTSA VIISI RIKASTUMISEKS LASE HINNAD ALLA NAGU MINGI 1KUU VIPPI MAKSAB 1 EURO MAX JA SIIS TULEB HÄSTIPALJU RAHA SISSE AGA SEDA MUUTUST NÄED ALLES MINGI 20 AASTA PÄRAST .AGA KASUM ON SUUR VÄHEMALT. LIHTSALT LASE HINNAD ALLA . ei te mille pärast sa neid hindu tõstad kas poes on asjad liiga kallid v vms hahaa
Juhm123 2018-03-26T12:15:28+03:00
Juhm teab natuke ajalugu ka.

See kui alustasid millegi tasuta tegemisega, tähendab siis seda, et tegid seda tasuta viimase hinnatõusuni?

Tsiteerides Sind: "Aga tasuta oma energiat teiste meelelahutuseks ka enam kulutada ei jõua" Et see energia, mis kulutasid enne viimast hinnatõusu oli siis tasuta või kuidas see väljendub " enam kulutada"

Isegi juhmilt on sulle raha tulnud, aga sina oled kõike tasuta teinud. Juhmile tundub, et juhm on siis petta saanud.
dotsent 2018-03-26T13:00:33+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Selliselt on meie krediidi ostmise süsteem toiminud juba 2 aastat ja seni probleemi ei ole olnud.

No aga tõmbad ju peest rahvast.Kui kuu on 95 aga osta saab vaid kallimalt :DD jama süsteem,või mis.Sõnad ja teod ei klapi kokku
dotsent 2018-03-26T13:06:54+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
[quote][i]postitas Meikop[/i]
Selliselt on meie krediidi ostmise süsteem toiminud juba 2 aastat ja seni probleemi ei ole olnud.
[/quote]
No aga tõmbad ju peest rahvast.Kui kuu on 95 aga osta saab vaid kallimalt :DD jama süsteem,või mis.Sõnad ja teod ei klapi kokku

Iseenesest kiidan ka,et vint on loodud,samas rahad ajavad alti inimesed tülli.Võibolla ei maksaks vinti üle keerata.Selle eelmise ja praeguse hinnatõusu vahe pole ka mis pikk.Viimati rääkisid samuti,et kuludeks,arenduseks jne.kas ei tulnud välja ja ei hakatud vipitama nii palju ?loogiliselt võtta,mida odavam vipp,seda rohkem vippe ja kokkuvõttes summa suurem :D
Tsukimi 2018-03-26T13:09:26+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
[quote][i]postitas dotsent[/i]
[/quote]
[/quote]
Iseenesest kiidan ka,et vint on loodud,samas rahad ajavad alti inimesed tülli.Võibolla ei maksaks vinti üle keerata.Selle eelmise ja praeguse hinnatõusu vahe pole ka mis pikk.Viimati rääkisid samuti,et kuludeks,arenduseks jne.kas ei tulnud välja ja ei hakatud vipitama nii palju ?loogiliselt võtta,mida odavam vipp,seda rohkem vippe ja kokkuvõttes summa suurem :D

olen sama juttu rääkind talle aga ta ignob .liiga uhke. on see ülbus ? suht sama seis oli meil maakonnas ärimehel ajas hinnad lakke ja keegi ei ostnud midagi temalt
MeikopVint.ee asutaja 2018-03-26T13:31:43+03:00
Hinnamuudatused on juba toimunud, miks me sellest veel räägime?

Ostjad tahavad ikka kaupa võimalikult odavalt saada, müüjad kõrgemat hinda küsida.

Hinnad olid 3 aastat muutmata, vahepeal on elu oluliselt kallimaks läinud. Kas käia kord kinos või mängida kuu aega vindis - see jääb igaühe enda otsustada.

Esimesed nädalad on olnud positiivsed seega seda muudatust keegi tagasi nagunii ei keera. Võib teema lõppenuks lugeda. Mina seda teemat rohkem ei kommenteeri.
Tsukimi 2018-03-26T13:42:21+03:00
[i]postitas Meikop[/i]

Ostjad tahavad ikka kaupa võimalikult odavalt saada, müüjad kõrgemat hinda küsida.

Hinnad olid 3 aastat muutmata, vahepeal on elu oluliselt kallimaks läinud. Kas käia kord kinos või mängida kuu aega vindis - see jääb igaühe enda otsustada.

Esimesed nädalad on olnud positiivsed seega seda muudatust keegi tagasi nagunii ei keera. Võib teema lõppenuks lugeda. Mina seda teemat rohkem ei kommenteeri.

nii see asi ei käi.tingida saab ka ikka aga sa paned lambist eure juurde.kas arvad et see on lahe?või ma ei tea
SohvaKunn 2018-03-26T14:32:54+03:00
[i]postitas Tsukimi[/i]

[/quote]
nii see asi ei käi.tingida saab ka ikka aga sa paned lambist eure juurde.kas arvad et see on lahe?või ma ei tea

Eks igaühel on õigus oma asjadega käia nii ümber,kuidas soovib.Keegi ei pea siin olema sunniviisiliselt,kui ei meeldi.Aga kui lugeda kommentaare ja meikopi vastuseid,siis veidi ülbe vana mulje jätab,aga eks igaüks saa omamoodi asjadest aru.Ma arvan,et see 9 euri kuus on ikka vähe,teeme 15.Mina nagunii ei osta vipi,aga vähe jah.
Tsukimi 2018-03-26T14:39:52+03:00
[i]postitas SohvaKunn[/i]
[quote][i]postitas Tsukimi[/i]

[/quote]
[/quote]

Eks igaühel on õigus oma asjadega käia nii ümber,kuidas soovib.Keegi ei pea siin olema sunniviisiliselt,kui ei meeldi.Aga kui lugeda kommentaare ja meikopi vastuseid,siis veidi ülbe vana mulje jätab,aga eks igaüks saa omamoodi asjadest aru.Ma arvan,et see 9 euri kuus on ikka vähe,teeme 15.Mina nagunii ei osta vipi,aga vähe jah.

15 euri mille eest .et palk liiga väike on. varsti hakkab olema nagu siin https://www.youtube.com/watch?v=7Bo-_K3fupg
SohvaKunn 2018-03-26T14:47:19+03:00
Aga mis sa sorid teise rahakotis :) palk,või mitte.Sina kasutad teenust,mille on tema välja mõelnud,et sina saaksid oma 3 mängu ära mängida.Tasuta asju pole olemas...15 oli irooniaga ja kerge muigega,samas mõtle,siis ei peaks ju lausa 5,5 aastat enam hind tõusma

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele