VIP staatuse hinna muutus 10.03.2018

Loetud 261 kasutaja poolt

icarowi 2018-03-29T11:48:30+03:00
Loe mu teksti uuesti. Ma ütlesin et kui sa vint.ee sulged, siis sul tekib kohustus maksta tagasi kõikidele VIP-idele kellel aktiivne teenus veel jookseb. See on ju elementaarne :) Muidugi on võimalus ka alati üle lasta ja mitte midagi tagasi maksta. Aga see kogu jutt on ainult teoreetiline, sest sa ei pane kunagi vint-i kinni. Vähemalt niikaua mitte kui mõni VIP-ike ikka veel maksab.

[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas icarowi[/i]
Minu arust oleks ka parem see vint üldse sulgeda, aga seda ei juhtu. Sest muidu peaks Meikop ju kogu krediidi VIP-idele tagasi maksma. 100% ei juhtu seda.
[/quote]

Nirupoja jutt läheb järjest rumalamaks. Kõik kasutajad, kes on VIPi eest maksnud, on saanud ka VIP eeliseid kasutada - mille alusel tagasimaksmine põhjendatud on :D?

Kenshin 2018-03-31T00:01:33+03:00
Ei kavatsegi Vipindusest loobuda, tean mille eest maksan. Olen arvamusel, et kui mees tegi portaali ja tahab selle käigushoidmise eest tasu on ok. Tasuta töötavad ainult patrioodidid või mõjutatavad. Mina isiklikult kyll kade pole, kui midagi tehes rikkaks saadakse. Minu lemmikfraas peab ilmselt jälle paika "kõige rohkem virisevad need, kes ise midagi ei tee".
DanielN 2018-03-31T00:47:24+03:00
[i]postitas Kenshin[/i]
Ei kavatsegi Vipindusest loobuda, tean mille eest maksan. Olen arvamusel, et kui mees tegi portaali ja tahab selle käigushoidmise eest tasu on ok. Tasuta töötavad ainult patrioodidid või mõjutatavad. Mina isiklikult kyll kade pole, kui midagi tehes rikkaks saadakse. Minu lemmikfraas peab ilmselt jälle paika "kõige rohkem virisevad need, kes ise midagi ei tee".

kennaadi sa oled see eesti parim sassq mängija.kuda nime muutsid.NOJAH sul pappi on mida laiali luua.toit on peamine millele raha raisatakse, kas sellepärast on vipp staatuse hind kõrgemaks aetud: leiva saia hind on alla euri.vorsti hind on 2euro piires 0,5kg.jook tuleks lätist kui vaja.kraanist tuleb vett.poes suht odavad mahlad kah et 1 eur 2l mahla
Kenshin 2018-03-31T10:40:21+03:00
DanielN võta rahulikult :) Avaldasin arvamust, et inimene ei peagi tasuta miskit tegema. Mees teeb oma tööle hinna ja kliendi asi on sellega nõustuda või tema pakutavast tööst loobuda ja hankida taskukohasem teenus :)Tavaline turumajandus.
vmartin 2018-04-01T20:14:47+03:00
Kas mulle tundub, et pärast vipinduse hinna muutust on raske 4st poerekidnoi lauda kokku saada? Mingit statistikat on?
MeikopVint.ee asutaja 2018-04-01T23:19:06+03:00
[i]postitas vmartin[/i]
Mingit statistikat on?

Mängude otsingust saad numbrid kätte.
dotsent 2018-09-09T13:57:20+03:00
meikop.ole siis inimene ja pane viplalasse 1 kuu.siis ostaks ise ka tihemini.no vaata,mis jama praegu sul on seal ostmisega.saan aru,et tahad pappi,aga mõtle veel
MeikopVint.ee asutaja 2018-09-09T15:31:34+03:00
Mis jama seal siis on?
Rose 2018-09-09T18:01:56+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
meikop.ole siis inimene ja pane viplalasse 1 kuu.siis ostaks ise ka tihemini.no vaata,mis jama praegu sul on seal ostmisega.saan aru,et tahad pappi,aga mõtle veel

Väga õige tähelepanek,dotsent. Kahju, et Meikop ei saa aru, milles probleem. Sellest probleemist on varemgi kirjutatud.
Lühidalt on asi selles, et kui Sa pakud võimalust osta Vip-staatust päeva, nädala ja kuu kaupa, siis täpselt need summad peavad Sul ülekande tegemisel ka valikutes olemas olema. Praegu on nädala oma (3 EUR-i) olemas, aga peab olema ka päeva ja kuu omad. Kui keegi tahabki nt ainult 1 päeva prooviks osta, siis peab tal see võimalus olema! Samuti ka 1 kuu tellimisega. Sina aga alustad 3 eurost ja lõpetad 250 euroga. Kui päeva, nädala ja kuu hinnad on valikus, siis edasi mine või 1000 euroni välja. Unistada ju ikka võib. Praegu aga oled juba pikka aega eksinud seaduste vastu. Soovitan Sul tarbijakitseametist järele küsida, kui Sa ise aru ei saa, mis valesti on.
MeikopVint.ee asutaja 2018-09-09T19:05:28+03:00
Ostetavad summad sai valitud, arvestades ka pangalingi hinnakirja.

Tarbijakaitse spetsialist Rose võiks viidata, millise punkti vastu me Tarbijakaitseseaduses eksime.

Üldiselt - me ei pea midagi muutma sest iga kaupmees valib oma hinnastrateegia ise.

Mine võta poes munarestist üks muna välja ja mine proovi seda kassas osta, sest tükihind on ju ka karbi juures märgitud :D!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele