Meikop

Loetud 121 kasutaja poolt

babahh 2018-11-23T22:40:00+02:00
Ei oskagi kuhugi kirjutada, õigem oleks vast rubriiki " Muuda Vint.ee paremaks". Nimelt asi selles, et täna jälle juhtus see Meikop sinuga, sa tuled mängu , st regad ära ja kui mäng algab , sind ei ole, seda imelikum on see ,et sa oled juba välja loginud ,aga ...Meikop mängib ( automaat),,kõik pakkunised 0, ..aga mäng hoopis vastupidine. See ei ole normaalne- oled nõus!! Rikub kogu mängu ära, sund pakkumist eriti neil ülejäänudl 3-l mängijal eriti ei ole..Mina olen aru saanud , et kui välja login , sisi isegi kuhu olen jäänud mängulauale , sis ei ole seal mind ka enam!! Minu arvates , nii ei sobi ...see mäng nt tuleks ära tühistada, või krediit tagasi anda, selel 1 -päeva. Selelp ma küll seda ei osta!! Jutt Džentelmenist!! See ei ole esimene kord! enam ei julgegi võtta mängu , ei tea kas inimene või robot mängib!!!
nugispugis 2018-11-23T22:44:23+02:00
kui oled regatud turnale ja paned turniiriruumi kinni siis peaks autom ka turniiri nimekirjast kadunud olema et ei saa osaleda enam (juhul kui vip ple) vähemalt mul oli nii et tahtsin osaleda ss panin kogematta kinni ja pärast enam ei saanud.
MeikopVint.ee asutaja 2018-11-24T09:47:57+02:00
Jutt ei ole turniirist vaid Džentelmeni mängulauast.
Juhtus vist tõesti nii, et istusin lauda ja kuna kohe mängijaid kokku ei tulnud, unustasin ära ja panin lõpuks arvuti kinni.

Juhtub ikka - ülejäänud kolmel mängijal olid võrdsed tingimused niiet mingit suurt ülekohut küll ei toimunud.
babahh 2018-11-25T23:08:56+02:00
Meikop, millest sa räägid??!! Sellest me saime aru, et sind ei olnud ,oli sinu nö robot!! Ütle nüüd , kas kõigil on nii, etkes ennast kuhugi unustavad ja logivad välja ,siis tema eest mängib seal ikka Tema nimel -robot??!! Ma saan aru ,et kui login välja , siis mind kuskil enam ei ole??!! Ja mis võrdsed võimalused??!! Jäta nüüd jutt, see on ju suur segaja , kui üks paneb hullu. Seal palju variante ,teatud pakkumistel ,kus on vahe sees ,et kas inimene või robot mängib tema eest, sinu vastu. Minu jaoks vähemalt küll. Kindlasti 1. ja 2. pakkumistel. Jah lihtsam on vältida edaspidi, muud midagi!! Mõte oli se e,et Sinule ei sobi selline asi ,kes sa oled siinses keskkonnas Peakorraldaja!! Edu!
suurik 2018-11-26T01:20:35+02:00
.
nugispugis 2018-11-26T01:40:50+02:00
hallooo Meikop äkki võtaksite kõnekeelu maha pls, ootan ikka veel. :)
Male-oppija 2018-11-26T15:00:47+02:00
Õige jutt! 10+

[i]postitas babahh[/i]
Meikop, millest sa räägid??!! Sellest me saime aru, et sind ei olnud ,oli sinu nö robot!! Ütle nüüd , kas kõigil on nii, etkes ennast kuhugi unustavad ja logivad välja ,siis tema eest mängib seal ikka Tema nimel -robot??!! Ma saan aru ,et kui login välja , siis mind kuskil enam ei ole??!! Ja mis võrdsed võimalused??!! Jäta nüüd jutt, see on ju suur segaja , kui üks paneb hullu. Seal palju variante ,teatud pakkumistel ,kus on vahe sees ,et kas inimene või robot mängib tema eest, sinu vastu. Minu jaoks vähemalt küll. Kindlasti 1. ja 2. pakkumistel. Jah lihtsam on vältida edaspidi, muud midagi!! Mõte oli se e,et Sinule ei sobi selline asi ,kes sa oled siinses keskkonnas Peakorraldaja!! Edu!

nugispugis 2018-11-27T01:44:47+02:00
Teile määrati kõnekeeld Vint.ee mänguruumides. Kõnekeeld kestab 14 päeva.
Male-oppija 2018-11-27T09:45:36+02:00
Ma sain 5 päeva kõnekeeldu kui lugesin sekundeid turniiri alguseni.

[i]postitas nugispugis[/i]
Teile määrati kõnekeeld Vint.ee mänguruumides. Kõnekeeld kestab 14 päeva.

MeikopVint.ee asutaja 2018-11-27T09:50:30+02:00
Suhtuge lugupidavamalt vint.ee jututubadesse - see on koht mõtete ja emotsioonide vahetamiseks, mitte ropendamiseks, sõimamiseks ja läbustamiseks.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele