Suur 4-kesi perekidnoi turniirisari 2019!
Loetud 204 kasutaja poolt
Ma mängin mängu pärast, aga raba raha pärast
Parandasin sõnastust
Olen ka mitme eeskõnelejaga nõus, et punktisüsteem võiks 21 turniiri täitudes lukku minna. Miks üldse on vaja praeguse süsteemi puhul vaja täpsustada mängude arvu. Lihtsam oleks öelda, et turniir see ja see kell ning minge rabage mängida.
Jõin ennast täis ja sain aru, et võita tuleb suurelt. Samas on hea see, et ei pea üle 21 mängu mängima, aga võid ka rohkem mängida, siis arvestatakse täiskuu mõjust ning pohmellist tingitud alavorm maha. Mängijad peavad muidugi passima millal ma turniirile ei jõua ja siis suurelt võitma.
Metsal on ikka see arusaam,et parim inflatsiooni kaitse on raha maha joomine
Tere,
Turniirisari on selleks korraks lõppenud!
Kuu aja jooksul osales erinevatel turniiridel 124 kasutajat, kellest 28 mängisid täis ka nõutud 21 turniiri.
Turniirisarja võitis kasutaja hagar, kelle 21 parima turniiri tulemuste summa oli 444 punkti, järgnesid põrguline12 432 punktiga ja heykko 426 punktiga.
Kuna autasustasime esikuuikut, toon välja ka kohad 4-6:
4) Tujurikkuja1 412 punkti
5) tannuma 407 punkti
6) kats555 405 punkti
Auhinnad (kokku 750 krediiti!) kandsime täna üle.
Täname kõiki osalemast ning kohtumiseni Märtsis kui toimub Suur Tuhande Turniirisari!
Turniirisari on selleks korraks lõppenud!
Kuu aja jooksul osales erinevatel turniiridel 124 kasutajat, kellest 28 mängisid täis ka nõutud 21 turniiri.
Turniirisarja võitis kasutaja hagar, kelle 21 parima turniiri tulemuste summa oli 444 punkti, järgnesid põrguline12 432 punktiga ja heykko 426 punktiga.
Kuna autasustasime esikuuikut, toon välja ka kohad 4-6:
4) Tujurikkuja1 412 punkti
5) tannuma 407 punkti
6) kats555 405 punkti
Auhinnad (kokku 750 krediiti!) kandsime täna üle.
Täname kõiki osalemast ning kohtumiseni Märtsis kui toimub Suur Tuhande Turniirisari!