Mõttetu hädaldamine! Tuleb mängida oma parema äranägemise järgi, v.a. , kui mets on lauas, sest tema juba katsetab , vähemalt oma jutu järgi, n.ö peenhäälestust, mis praktikas tähendab , et Mets püüab oma halvemaid tulemusi iga turniiriga parandada! Esialgi tal see õnnestub!
Suur Tuhande turniirisari 2019!
Loetud 377 kasutaja poolt
Äkki oskad öelda mis su turniirisarja 40 mängu (summa) keskmine on,mitte 30 parema.
[i]postitas Mets58[/i]
Paralleelne arvestus ju toimub. Vajuta tuhandes Parimad turniirimängijad, sealt näed kellele punkte juurde tuleb
Paralleelne arvestus ju toimub. Vajuta tuhandes Parimad turniirimängijad, sealt näed kellele punkte juurde tuleb
Kui sa korralikult lugesid mu posti siis seal seisis täpselt,et see ei ole hädaldamine,Ja pole seda eksperimenteerimist Metsa kaela ajada ainult,sest häda pakkumisi teeb siin vähemalt 5-8 kasutajat ja just siis kui hakatakse lootusetult maha jääma
[i]postitas rabapalm[/i]
Mõttetu hädaldamine! Tuleb mängida oma parema äranägemise järgi, v.a. , kui mets on lauas, sest tema juba katsetab , vähemalt oma jutu järgi, n.ö peenhäälestust, mis praktikas tähendab , et Mets püüab oma halvemaid tulemusi iga turniiriga parandada! Esialgi tal see õnnestub!
Ma olen nõus kõigilt hädapakkujatelt 70 punkti saama, sest see tõstab minu keskmist
Mul on 41 mängu keskmine 708,92682 tvinil 701,77777
Seega olen ma ka selles kokkuvõttes parem kui tvin
tvinil on see 9 turniiri keskmine, aga kui ta veel mängib, siis läheb keskmine alla
rabapalmi 14 turniiri keskmine on 703,35714 ja ta on ka parem kui tvin
Lugesin korralikult, Tniv! See on ikkagi hädaldamine ehk siis sarjast " ässitaja ma ei ole, aga seda asja ma nii ei jätaks" või siis "Õnne 13" Alma suust: see ei küll minu asi, aga... jne. Ja see just tuhat ongi, sest tuhandes( mitte turniiri...) alati nii olnud, et kes tagapoool, hakkab riskima bluffima, et ülespoole jõuda ja nii on! :)
Vaatan homme kui keeruline on panna "kõikide turniiride keskmine" tabelisse
Ega ma väidagi et sa parem pole, ikka oled aga kogu mõte ongi et oleks tore vaadata eraldi tabelist nt.Mets 42 turniiri
29670 punktisumma
706,4285...keskmine
ja muidugi veel eraldi ka summeeritud 30 parema oma
29670 punktisumma
706,4285...keskmine
ja muidugi veel eraldi ka summeeritud 30 parema oma
[i]postitas Mets58[/i]