Must nimekiri
Loetud 299 kasutaja poolt
Mina panin kõïk kasutajad kohe igaksjuhuks musta ära, mul suht madal valulävi. Nii parem tööd ka teha ei pea enam vindis tiksuma ja mänge ootama. Igaksjuhuks tegin 2 uut kontot ka kui ikkagi isu tuleb siis saan nendega paar mängu teha.
mõtle parem sellele,et kõrgete punnidega mängijad saaksid ka väikestega mängida,et kui kaotavad või võidavad oleks punnide arvestus võrdne,aga mitte nii nadu praegu,praegu ei aus.muude lolluste välja mõtlemiseks ajud töötava teil hästi,kas sa meikop ei arva,et ise oled esimene,kes istub mustas nimekirjas,kuna on mängijaid kes sinu peale pahased,saskus istus kuldses aga mängimas pole näha ja kui oled siis 0 laud,tegelikult vindi lehe haldajad ei tohiks ise üldse mängida,nagu bingos.
Siin on nii mitu teemat, et neid peab ükshaaval lahkama:
1) Vint.ee reitingusüsteem on laenatud rahvusvahelisest malesüsteemist. See on püsinud muutmatuna 12 aastat ja enamus kasutajaid on sellega rahul - Et saada reitingut juurde, pead võitma omasugust (tugevat) mängijat, mitte nõrka.
2) Minu aju on loonud vint.ee. See ei ole lollus
3) Läksin andmebaasi ja kontrollisin - keegi pole mind veel musta nimekirja lisanud. Võid olla esimene :D
4) Ma pean ise kõike mänge mängima, vastasel juhul jääksid paljud vead avastamata. Üldiselt ma mängingi mingist mängust isu täis (kuni enam vigu välja ei tule) ja siis asun uut mängu mängima. Saskut mängin laua taga ka väga hästi.
1) Vint.ee reitingusüsteem on laenatud rahvusvahelisest malesüsteemist. See on püsinud muutmatuna 12 aastat ja enamus kasutajaid on sellega rahul - Et saada reitingut juurde, pead võitma omasugust (tugevat) mängijat, mitte nõrka.
2) Minu aju on loonud vint.ee. See ei ole lollus
3) Läksin andmebaasi ja kontrollisin - keegi pole mind veel musta nimekirja lisanud. Võid olla esimene :D
4) Ma pean ise kõike mänge mängima, vastasel juhul jääksid paljud vead avastamata. Üldiselt ma mängingi mingist mängust isu täis (kuni enam vigu välja ei tule) ja siis asun uut mängu mängima. Saskut mängin laua taga ka väga hästi.
Kas ma saan ka vaata kes on mind musta nimekirja lisanud.
Kas saab ka nii lisada kui inimene pole sees.
Oleks siiski vajalik endal näha, kelle oled musta nimekirja lisanud ja seda ka, kes sind lisanud ja just selles tähtsuse järjekorras. Nendele küsimustele pole siiani vist selgitusi? Parandage kui eksin.
[i]postitas rabapalm[/i]
Oleks siiski vajalik endal näha, kelle oled musta nimekirja lisanud ja seda ka, kes sind lisanud ja just selles tähtsuse järjekorras. Nendele küsimustele pole siiani vist selgitusi? Parandage kui eksin.
mis teed selle teadmisega kes kuhugi sind lisanud on, jama juu!!!!!!!
Rabapalm ära lisa jommis peaga kedagi musta nimekirja, siis peaks ju oma lollusi mäletama
[i]postitas Mets58[/i]
Rabapalm ära lisa jommis peaga kedagi musta nimekirja, siis peaks ju oma lollusi mäletama
Kas sa mäletad, keda ja millal sa lisasid? Taaskord teemast mööda!! milleks?? Mõni kasutaja käib siin paarikümne nimega lolli mängimas ja tüütab , kuna korra on talle varba peale astutud! Aga miks ei peaks sama platvormi peal kohe kasutajaprofiilis seda saama näha, et kes su nimekirjas ja miksmitte ka seda, et kes sind lisanud. Selline asi oli sarnase platvormi peal juba olemas õle 15 aasta tagasi! Miks ikka kogu aeg jalgratast valude vaevadega leiutada; kui, siis juba midagi uut ja tegelikult pole olemas midagi uut, vaid hästi unustatud vana! Mets polegi ilmselt kedagi ise lisanud ja ma enne paari tegelast ka mitte,aga see on vajalik teenus .. Tegelikult võiks see n.ö must tegelane ka uue nimega, tulles siia risustama mängimise asemel, kohe ja automaatselt sattuda musta nimekirja! Ok, kui inimene on ennast parandanud, siis peaks nägema ja saam võimalust ka teda sealt nimekirjast eemaldada- ei tohiks olla mitte midagi keerulist! Liiga palju siin poolikuid lahendusi!
Ma olen siin suht uus kasjutaja ja pole jõudnud ennast kõigega kurssi viia. Musta nimekirja teema avastasin läbi vana teema uuesti üles tõstatamisega. Kas ka äkki on olemas variand pealtvaatajate kommenteerimise keelamise kohta? Väga häiriv on kui käiakse lauas nõmedusi kirjutamas ja mänguaega raiskamas ja kui mängijad nendele kommentaaridele vastavad.