Kahe kasutajaga korraga
Loetud 107 kasutaja poolt
Sai katsetatud ja toimib ,siit tekib suur küsimus,miks vahepeal kellekagi mängides suured käigu ajad,teatud kasutajatega enamus aja kaotad jne... .arvan et sellist asja ei tohiks olla et ühest arvutist erinevate brauserite,erinevate kasutajatega saab sisse logida ja isegi omavahel mängida.ettepanek-- see viga parandada et ühe ip-ga saab ainult üks kasutaja sisse logida ja kuna selline viga tulnud siis kõigi reitingud alg seisu viia sest muidu küsimusi palju......
Kui majapidamises on 7 lapse peale 1 arvuti, siis keda sa neist diskrimineeriksid
täpsustan;ühes arvutis kahe erineva brauseriga ,erinevate kasutajatega ja ühel ja samal aja nt.kasutajaid s....s sees aga keegi ei mängi,teen siis erinevad brauserid lahti login erinevate kasutajatega sisse ja mängin oma vahel,natuke fantaasiat ja edasi,,,,ja mis eriti mugav kui ekraaniks 32 või edasi monitor,mis ikka peaks kolme kasutajaga proovima,eks neid brausereid ikka leidub millega vint ühildub,ei nohh lahe igatahes
Enamus Vindi kasutajaid on nii vaesed et 32 tollist ja suuremat monitori ei jõua osta
Tegelikult peaks ühest brauserist piisama, selline tore asi on olemas nagu inkognito aken. Aga automaatseks seda ilmselt teha ei saa sest mõned vo istuvad näiteks jagatud neti otsas.
Ma olen kogu aeg Vindis mänginud ühe kasutajakontoga nind võitmine oleneb ikka konkreetse hetke mõtlemisvõimest. Kuna tvin avalikustas et ta tegi tahtlikult sohki, sii tuleb temale määrata eluaegne Vindis mängimise keeld.
Tõsi,mul on mitu kasutajat,aga ükski ei ole vip ja esi 20 sekka oma kasutajatega korraga ei trügi.Kuidas mõista sohki,kuna vip ei ole siis ei saa ka reitingu peale ise endaga mängida ehk mingit kasu pole.Nagu teada et mitte vip saab 2-3 mängu,siis sellest ka mitu kasutajat,vahest kui aega rohkem võiks ju ka 5 mängu teha.Metsa ettepanek Eluaegne Vindi keeld,mine Metsa,elu ei käi ainult siin.
Ja miks on siis foorum;muuda vint paremaks.Juhtisin ju tähelepanu sellele,et nii on võimalik,kui see on ok siis ju kõik korras.Sellele peaks vastama Meikop.
Ja miks on siis foorum;muuda vint paremaks.Juhtisin ju tähelepanu sellele,et nii on võimalik,kui see on ok siis ju kõik korras.Sellele peaks vastama Meikop.
Ma olen mänginud ühe kasutajaga vist kolmest või neljast arvutist (üks neist läks katki, ühe või kahega mängisin siis kui kodus ei olnud (need olid avalikus kasutuse), ning nüüd mängin juba teist aastat uuega, mille ostsin katkise asemele). Seega olen kasutanud vähemalt kolme või nelja IP aadressi. Teistel võib ju ka nii olla et on lauaarvuti, sülearvuti ja nutitelefon ning sisenevad sellega mis parajasti vaba on.
Fakti, et sama IP pealt saab mitu kasutajat tulla, oleme teadnud kõik need 12 aastat.
IP-piirangut me ei rakenda - ühest koolist võib tulla korraga 50 õpilast mängima, sellel pole mõtet.
Ühe arvuti piiramine.... seda võiks isegi uurida, ma ei ole kindel kas see on lihtsalt teostatav.
Üldiselt - petjad on jäänud ja jäävad ka tulevikus päris kiiresti vahele. Ja siis sulgeme petjate kontod. Minevikus on neid juhtumeid 100 ringis olnud küll.
IP-piirangut me ei rakenda - ühest koolist võib tulla korraga 50 õpilast mängima, sellel pole mõtet.
Ühe arvuti piiramine.... seda võiks isegi uurida, ma ei ole kindel kas see on lihtsalt teostatav.
Üldiselt - petjad on jäänud ja jäävad ka tulevikus päris kiiresti vahele. Ja siis sulgeme petjate kontod. Minevikus on neid juhtumeid 100 ringis olnud küll.
Sodimine on tasuta, p parandamine ei ole