Pokkeri turniirisari

Loetud 73 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2020-01-09T08:48:47+02:00
Tere,

Eile toimus Pokkeri freeroll 17 osalejaga.
Päris äge oli.

Mõte läks taaskord pokkeri turniirisarjale - kui suudaks nädalas kord/kaks 20+ mängijat turniirile meelitada, oleks päris tore.
Need turniirid oleks päris pikad (2h) seega iga päev ei viitsiks nii kaua keegi mängida.

Pakun siis välja:
Pokkeri turniirisari algab veebruari alguses ja kestab 15 nädalat.
Iga nädal toimub 2 turniiri: Teisipäeva õhtul ja neljapäeva õhtul algusega kell 21.00 (Nii peaks turniir keskööks igal juhul läbi saama).

Turniiril jagatakse kohapunkte esikuuikule: 1. koht saab 6p, 2. koht 5p jne.
Kokku toimub siis 30 turniiri ja arvesse läheb 20 parima turniiri tulemused.

Turniirid on reitingumuutuseta ja osaleda saavad ka 0-reitinguga mängijad!
Auhinnaks nagu ikka vint.ee krediit esikuuikule - mida rohkem osalejaid, seda suurem auhinnafond.

Kui mõte meeldib, pange like või avaldage arvamust!
Kogume postitusele 20 laiki ja teeme ära!

MeikopVint.ee asutaja 2020-01-10T08:54:55+02:00
Huvitav mis neile miinuste panijatele ei meeldi?
rabapalm 2020-01-10T20:47:07+02:00
Pakun, et mäng- kui selline meeldib- aga kogu muu staff , mis veidi ka meelitaks, siiski puudulik. Sellise graafika ja funktsionaalse puudulikkuse puhul võiks isegi kõige n.ö õiglasem olla hoopis Omaha Hi/Lo. Mängitakse nii maailmas kui Eestis teenimatult vähe, aga lihtsalt see ainuke formaat pot/limit Holdem, ei paku siiski pokkerimängijatele midagi
MeikopVint.ee asutaja 2020-01-10T22:28:57+02:00
Noh - 15 huvilist juba olemas. Teeme ära!
MeikopVint.ee asutaja 2020-01-12T19:58:10+02:00
Nii, sisestan täna õhtul turniirid ära:

Turniire on nädalas 3 (teisipäev, neljapäev, pühapäev - seega on kogu turniirisarja kestus lühem - 10 nädalat).
Esimene turniir on Pühapäeval, 02.02!

Üks asi on, mida võin üritada parmaks saada -
all-ini puhul mahatulevate kaartide ükshaaval (aeglasem) näitamine. Aga head lahendust pole veel välja mõelnud. Turniirisarja see ei sega.
YixingLao 2021-04-15T09:30:47+03:00
Kas see tõesti juhtus? Minu arvates on see tõesti huvitav, palju huvitavam, kui see oleks videopokker . Kas saate meile lähemalt rääkida, kuidas turniir läks? Minu arvates oli see tõesti huvitav. Loodan, et olen seda teemat varem näinud. Oleksin võib-olla liitunud, kui ma poleks sel päeval kiire olnud. Loodan, et korraldate uue turniiri ja see võib meelitada rohkem mängijaid, et saaksite seda sagedamini teha. Jah, ma pean võib-olla nõustuma selle lõime teise tüübiga, kes ütles, et Omaha Hi või Lo oleks õiglasem.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele