Paides lõppenud Eesti meistrivõistlustel vene kabes läks esikoht
jagamisele Arno Uutma (SK Remii, vindis sein) ja Andrus Tulli (Järvamaa Kabeklubi)
vahel. Meistri selgitamiseks tuleb pidada järelmatš. Mõlemad kogusid
12-punkti 16-st võimalikust. Kolmas koht läks jagamisele kuue mehe vahel.
Parema täiendavate kriteeriumite summa andis kolmanda koha Vello Luhale
(Viljandi Kabeklubi), eelmise aasta meister Arvo Rist jäi neljandaks.
Tore on näha, et vindi kabe edetabelit juhib isik, kes on sellel aastal tulnud nii rahvusvahelise kabe meistriks (Loe turniiri käigust siin) ning loodetavasti tuleb ka vene kabe meistriks! Seega võiks hetkel öelda, et vindi edetabel kajastabki tegelikku seisu eesti kabemaastikul:P!
Lugupidamisega,
Vint.ee meeskond
Eesti meistrivõistlused vene kabes
Loetud 113 kasutaja poolt
Tere
Eks paljud Eesti kabe tavaturniiridel osalejad ikka proovid oma hetke vormi siin vindi-turniiridel, kui ainult aega leiaks. Ka mina oman siinset kogemust. Ja tänu vindis mängitule, õnnestus minul Paides Eesti 64 r.MV viimases voorus üle mängida just Laidvee (me jagasime 10p siis 2-3 kohta). Vindis ma olin talle selles avangus kaotanud 3 korda, lauataga mängus valisin aga uue plaani , mida ta järelikult ei olnud kellegagi varem mänginud,(kaasa arvatud arvuti programmi kasutades) mõtles käiku 20 min.! ja õnnestuski Laidveed võita - millega sain Arno Uutmaga ühele pulgale ehk siis õiguse järelmatšile.
Ma loodan, et ka mulle leidub toetajaid ja ega minagi kaotama ei lähe.
Lugupidamisega
Andrus Tull - (vindis - Saaretalu)
PS. Ka naiste meistritiitlit 64 r.kabes asub ründama vindis väga kõrget kohta omav ja edukalt meestega mängiv -
Kaari Vainonen (Lilleke5)
Eks paljud Eesti kabe tavaturniiridel osalejad ikka proovid oma hetke vormi siin vindi-turniiridel, kui ainult aega leiaks. Ka mina oman siinset kogemust. Ja tänu vindis mängitule, õnnestus minul Paides Eesti 64 r.MV viimases voorus üle mängida just Laidvee (me jagasime 10p siis 2-3 kohta). Vindis ma olin talle selles avangus kaotanud 3 korda, lauataga mängus valisin aga uue plaani , mida ta järelikult ei olnud kellegagi varem mänginud,(kaasa arvatud arvuti programmi kasutades) mõtles käiku 20 min.! ja õnnestuski Laidveed võita - millega sain Arno Uutmaga ühele pulgale ehk siis õiguse järelmatšile.
Ma loodan, et ka mulle leidub toetajaid ja ega minagi kaotama ei lähe.
Lugupidamisega
Andrus Tull - (vindis - Saaretalu)
PS. Ka naiste meistritiitlit 64 r.kabes asub ründama vindis väga kõrget kohta omav ja edukalt meestega mängiv -
Kaari Vainonen (Lilleke5)
Tere!
Tore, et Saaretalu oma nime avalikustas:) sein sai tähelepanu just tänu sellele, et tema kasutajaprofiilis on tema tegelik nimi avalikustatud! Me lihtsalt ei osanud härra Andrus Tulli ühegi vindi kasutajaga seostada.
Vint.ee meeskond hoiab järelmatšis kindlasti pöialt mõlemale kabetajale!
Tore, et Saaretalu oma nime avalikustas:) sein sai tähelepanu just tänu sellele, et tema kasutajaprofiilis on tema tegelik nimi avalikustatud! Me lihtsalt ei osanud härra Andrus Tulli ühegi vindi kasutajaga seostada.
Vint.ee meeskond hoiab järelmatšis kindlasti pöialt mõlemale kabetajale!
Kus ja millal toimub järelmatš?
Suurem osa vindis kabetavatest inimestest teavad, et Saaretalu nime all kabetab Andrus Tull, mistõttu Meikopi sõnavõtt on siin küll hea silmakirjalikkuse näide.
Tore, kui rahvas üksteise identiteeti teavad. Minuni polnud see info veel jõudnud.
Kahjuks Saaretalu nime enam ei leia kusagilt ,kindlasti Tullil uus identiteet siin?!:-) Seal mis õlevak mängitud partiide historis, 3 ühesugust kaotust küll ei ole ,paar ajaga jne, aga need enamus mängitud nii ammu!:-)
Kuigi huvitav oleks ka kogemusi leida kui neid partiisid näeks kusagilt, iseenesest kui muidugi konkurendid jaole ei saa, võib olla see on saladus?! Siis arusaadav.
Mõtlesin juba et Vilhelmiine äkki Tull, aga võta näpust, hiiumaal ei ole kellegi käest küsida ka!:-)))))))))))))
Muide kuhu WILD kadunud on ,ka uue nime teinud või siit lahkunud ja lõplikult kangisaali kasuks otsustanud!:-))
Õnnitlused ja edu mõlemale järelmatšiks-SEIN ja SAARETALU (?)!!:-)))
Kuigi huvitav oleks ka kogemusi leida kui neid partiisid näeks kusagilt, iseenesest kui muidugi konkurendid jaole ei saa, võib olla see on saladus?! Siis arusaadav.
Mõtlesin juba et Vilhelmiine äkki Tull, aga võta näpust, hiiumaal ei ole kellegi käest küsida ka!:-)))))))))))))
Muide kuhu WILD kadunud on ,ka uue nime teinud või siit lahkunud ja lõplikult kangisaali kasuks otsustanud!:-))
Õnnitlused ja edu mõlemale järelmatšiks-SEIN ja SAARETALU (?)!!:-)))
Osad nimed on sellepärast kadunud, et 2 nädala pärast kaob nimi edetabelist, kui ei mängi. Ei ole kadunud ei Saaretalu, ega Wild. Niipea kui nad mängivad meil siin, nii tuleb neile nimi edetabelisse tagasi.
vilhelmiine ei ole andrus tull vaid ain rool
[i]postitas altius[/i]
See vastus on .... VALE