Kuna küüntes sõltub mängu tulemus juhuslikkusest (kaardipakist), klassifitseeruvad Küüned hasartmängu alla. Kuna vint ei taha tegeleda hasartmängude korraldamisega (pigem propageerime mõttemänge), ei hakka vindis osalustasudega küünte turniirid toimuma.
Küll aga jäävad alles tasuta küünte turniirid!
Osalustasudega Küünte turniiri vinti ei tule
Loetud 86 kasutaja poolt
Tere. Selline küsimus , kas seda kyynte turniiride formaati ei saax aegajalt muuta. Et näitex korraldada turniire , kus mängijad mängivad omavahel 3-5 võiduni ja kaotaja langeb konkurentsist. Sellisel juhul peax kindlasti olema osalejate miinimum arv suurem kui hetkel(12- 16 näitex). Praegusel kujul kui yhel vastasel head kaardid, siis käib need kohe maha ja mäng läbi. Ei tekigi seda võistlusmomenti omavahel.
võistlusmomendi saamiseks mängi muid mänge :p
[i]postitas blaa[/i]
Tänan selle aruka vastuse eest. Prob lahendatud
Minu meelest on see pigem ajaviitemäng. Kui tahad kellegagi rohkem mängida, saab seda ju mängutoas teha.
[i]postitas Nuffu[/i]
Minu meelest on see pigem ajaviitemäng. Kui tahad kellegagi rohkem mängida, saab seda ju mängutoas teha.
Minu jaox on siin vindis kõik mängud ajaviitemängud. Lihtsalt yritasin välja pakkuda yhte varianti, kuidas saax veel turniire läbi viia.
Turniiriformaadi muutmine on keeruline. Oleme üritanud kõikidele mängudele ühtse turniirisüsteemi teha. Lähitulevikus selle süsteeemi muutmist / täiendamist ette ei näe.
[i]postitas uduputukas[/i]
[quote][i]postitas Nuffu[/i]
[/quote]
Minu jaox on siin vindis kõik mängud ajaviitemängud. Lihtsalt yritasin välja pakkuda yhte varianti, kuidas saax veel turniire läbi viia.
[quote][i]postitas Nuffu[/i]
[/quote]
mulle meeldiks ka kui küüntes oleks turniiri formaadis... kas või 2 partiid ükskord alustab 1 ja teinekord 2...