Tere,
Jaanuaris algab uus Texas Holdemi turniirisari.
Teen hetkel väikseid täiendusi, et turniirisarjal parem mängida oleks.
Näiteks täna öösel panin üles uuenduse, et turniiril oleks 5-minutiline paus pärast 55. mängumitutit.
Lisaks pean lähipäeval üle vaatama "Olen eemal" linnukese. See vist kaob hetkel ära kui sind teise lauda tõstetakse.
Kokkuvõtteks: Oleks hea neid uuendusi testida, mistõttu sisestasin igaks õhtuks Texas Holdemi turniiri. Turniirid algavad kell 21.00 ja toimuvad kuni 02.01 (turniirisarja alguseni).
Kõik pokkerihuvilised on oodatud osalema!
Valmistumine Texas Holdemi turniirisarjaks
Loetud 78 kasutaja poolt
kui keegi aja peale ei mängi siis korras.
kas ainult vippidele
figaro, see on kõigile :)
Anni miks sa jälle valetad, ma ei taha see kõigi mees olla, ma olen oma naise ja naabrieide mees, kui sa tahad saada, siis ma küsin vähempakkumist (ma ju vana poliitik)
No palju asju oleks vaja lisaks korda teha! Seda 1-s tunnis 5 minti vaheaega, seda räägitud juba väga kaua ja mis elementaarne kasutaja jaoks. Samas teab Meikop väga hästi ise, mida pokkerimängija lisaks vajab: blufi näitamine ( olgu kasvõi 1 kaart); siis see asi, et kui heads-up all-innis- oleks ka veidi põnevust vaja, mitte nii, et 0,5 sekundiga "jooksevad" kõik kaardid maha! Ajapangast ka ammu räägitud!?- selle asemel, et seda 25 kätt eemal oldud kasutajaid turniiirist kõrvaldada! Ja mis matemaatiliselt kohe kuidagi ei sobi, et sind võetakse rajalt maha, kui sul krediiti siiski alles- see juba eirab igasugu elementaarse viisaka mängu reegleid. Ja väga palju asju oleks siin Holdemis korrastada! Häid jõule ja aastavahetust selleks, Hr. Mr. Meikop!! :)
Vau! Edu, mees! Ma mängin ainult oma lõbuks, nii et ma ei saa anda head pokkeristrateegiat, kuid see võib aidata!
~ https://slots.io/et/blog/tipshackstricks/strategy-in-poker
~ https://slots.io/et/blog/tipshackstricks/strategy-in-poker
Vau! Edu, mees! Ma mängin ainult oma lõbuks, nii et ma ei saa teile head nõu anda, kuid olen lugenud seda artiklit heade pokkeristrateegiate kohta, vaadake seda. Ma ei saa oma sõnumit redigeerida, võin selle uuesti saata.
Väga halb on see, et turniisari kattub ajaliselt Vip turniiriga. Äkki peaks pokkerisarja pool tundi varasemaks , või üldse 20.00 panema.
Pokkeri esimene sarjaturniir kestis 3 tundi ja 38 minutit ning see jääb ikkagi mitme turniiriga kattuma