Portaalist vint.ee saab Othello maailma föderatsiooni ametlik mängukeskkond

Loetud 57 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2021-04-03T22:44:46+03:00
Tere,

Othello oli vindis üks esimesi mänge (esimene mäng toimus juba mais 2007). Keegi enam ei mäletagi, miks me selle mängu üldse vinti tõime - Eestis on tõsisemaid huvilisi ühel käel üles lugeda. Seetõttu on see mäng vindis olnud varjusurmas 14 aastat: Eelmisel aastal mängiti veel vähem ainult Neli-rittat ja Lines Of Actionit.

Maailmas on aga Othello populaarne: Hinnanguliselt mängib iga päev internetis Othellot 10000 - 20000 mängijat. Othello kaubamärk kuulub Jaapani ettevõttele MegaHouse, mistõttu on olemas ka "mitteametlik Othello" ehk Reversi (Online Othello mängimise võimalust tohivad pakkuda ainult MegaHouse koostööpartnerid). 
Eksisteerib ka Othello maailma föderatsioon (lühidalt WOF), mis koondab huvilisi kümnetest riikidest ning korraldab Othello maailmameistrivõistluseid.

Online Othello mängimise keskkondi on maailmas kümneid
Kujutage siis ette üllatust kui eelmise aasta lõpus võttis meiega ühendust seesama WOF ja ütles, et Vint.ee võib olla maailma parimaid Othello mängimise keskkondi. Ja asi ei ole mängukogemuses või -mugavuses vaid kogu toetavas funktsionaalsuses - treenerid, turniirid, kasutajate profiilid.

Oleme viimased kuud teinud tihedat koostööd: erinevaid arendusi mänguruumis ja turniirides, lisaks on WOF aidanud tõlkida vint.ee-d mitmesse keelde (suveks saame ehk juba kümne keele toe).
Märtsi lõpus saadeti kogu Othello maailmale laiali tähtis uudis:
  • Tulevikus toimuvad kõige olulisemad rahvusvahelised online Othello turniirid portaalis Vint.ee.
  • Othello mängijatele üle maailma tekib ametlik online Othello reiting, mida saab tõsta ainult portaalis vint.ee.
Alustasime reaalsete turniiridega mõni päev tagasi - 01. Aprillil. Aprillis toimuv turniirisari on ajaliselt suunatud mängijatele Jaapanis ja Hiinas, mais tuleb turniirisari, mis ajaliselt sobivam (Lõuna- ja Põhja-) Ameerika elanikele ning Juunis saavad ka Eurooplased oma turniirisarja.

Tänasel turniiril oli kohal juba väga korralik seltskond: 41 mängijat 15-st riigist!

Ja mis kõige tähtsam - inimestele meeldib vindis Othellot mängida! Õigustatud nurin on tulnud mobiilis mängimise aadressil kuid sellega me juba tegeleme!

Hakkame vist ise ka uskuma, et oleme mingis valdkonnas maailma parimad. Äge!
othello.jpg

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele