4-kesi perekidnoi turniirisarja 2021 võitis Marten Meikop

Loetud 63 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2021-06-01T20:08:28+03:00
Tere,

Põhjuseks, miks 4-kesi perekidnoid vindis mängida saab, on asjaolu, et siinkirjutaja mängis seda nooruses Jõgeval elades mingi vahe sõpradega ööd ja päevad läbi. Küll niisama, küll sentide peale. Midagi selle mängu juures meid igal juhul võlus.

See on olnud ka üks raskemaid kaardimänge, mida olen programmeerinud. Just seetõttu, et selles mängus on mitu erisust, mida teistes mängudes ei ole: käia saavad mitu mängijat korraga, mäng ei lõpe kui keegi lauast lahkub jms.

Suur vaev on end aga kuhjaga ära tasunud - portaalis vint.ee on seda mängu mängitud üle 300 000 korra. Ja huvitaval kombel on viimastel aastatel selle mängu populaarsus tõusuteel olnud: igapäevaselt toimub nüüd mitmeid turniire - ju siis kasutajad on selle mängu võlud enda jaoks ka avastanud.

Eile lõppes teine 4-kesi perekidnoi turniirisari. Igal maikuu õhtul toimus 8-vooruline turniir, koondarvestuses liideti kokku 20 parima turniiri tulemused.

Kuu jooksul mängis turniirisarja raames 110 kasutajat ning auhinnafondiks kujunes 1182 Krediiti.

Turniirisarja võitis Marten Meikop, kogudes 451 punkti ja võites enim turniire - 6. Teise koha saavutas heykko kogudes 423 punkti ning 420 punktiga sai kolmanda koha merike.

Täname kõiki osalemast ning tuletame meelde, et täna algab juba Tuhande turniirisari 2021!

obama.jpg
EiHooli 2021-06-02T21:30:05+03:00
oled tõesti hea mängija, ma pole mittekordagi Sind vist Podkitnois võitnud, kuigi nooruses ma harva kellegile kaotasin...ma ei luba küll võidu peale midagi ära süüa  aga risti teen küll seina peale, kui Sind võitma hakkan..
palju õnne...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele