Puudused uues mänguruumis

Loetud 287 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2021-09-03T00:09:04+03:00
Ja mõlemad vead ongi parandatud!
rabapalm 2021-09-08T01:55:53+03:00
Hakkaks pokkeripuudustest ka tasapisi siis rääkima.
Esiteks, lihtne asi: vaheajale mineku teade. Ei tule võib-olla tihti ette, aga vajalik;
teiseks: viimaste käte vaatamine- oleks väga vajalik otselink mängulaua juurde, sest mängimise ajal ( nüüd uues eriti!) seda praktiliselt teha ei jõua.
 Ja küsimus: kas pokkeris ongi plaanis jätta ainult PL variant, mis rohkem sobilik Omahale?
rabapalm 2021-09-11T19:33:52+03:00
Ok, konkreetsed puudused uues, vähemalt maleruumis, ettepanekuid tehes!? Ok, see kast on vaja liikuma saada, segab ju!! Siis , enne  jäi viimane ettepaneku "keha" mällu nüüd tuleb igakord kõike otsast alata, vist saadakse aru, millest räägin- ehk igaljuhul samma tagasi!!

rabapalm 2021-09-11T19:43:54+03:00
Nagu kuulnud olen, siis segab päris palju see, et see "pakkumiste kast " või "ettepanekute" oma  e ole liigutatav! Ja see ei sega ainult mind. Taaskord - samm tagasi arengus. See et korraldajal , kes loeb eurosid ja kilobaite, on lihtsam, ei tähenda, et see kasutajale peaks meeldima! Mõtlevale inimesele on tähtis, et kasutaja jaoks muutuks läbi aja siiski siinsed mängud kiiremaks/kõrgemaks/kaugemaks! :) Paljud asjad  liiguvadki selles suunas , aga loodame, et terve mõistuse hääl siiski võidab ja ükskõik mis mõttemängu areng siin saidil ei oleks tagurpidi!!

Mets58 2021-09-11T19:44:46+03:00
rabapalm see liikuv kast kadus ju sul pidevalt ära ja sa tahtsid ise paigal seisvat kasti
rabapalm 2021-09-11T20:06:55+03:00
Mets, väga vana asi ja ikkagi puhas häma!  Kasutaja jaoks vajalik, et "kast" "ilmub" kohe õigesse kohta ja et teda saaks eest ära liigutada, kuhu vaja! Mitte nii, et see kast " istub" sul nn. keset ekraani ja midagi uud ei saagi teha

rabapalm 2021-09-11T21:27:43+03:00
Mets , taaskord tekitad valet, sest mina olin vastu nn. "ujuvale" kastile ja seda peaks paljud siinsed kasutajad mäletama! Nn. ujuv kast võis olla teatud ametlike brauserite puhul selline, et  " ilmus" sinu ekraanist väljaspool ja seda juhtus tihti

Mets58 2021-09-12T14:57:43+03:00
Ohoo, julgesid tunnistada! Selleks, et kasti saaks liigutada, peab kast olema "ujuv", aga sa olid ju "ujuvate" kastide vastu ning sinu nõudmine täideti ja tehti paigal püsivad kastid.

rabapalm 2021-09-13T19:25:02+03:00
No ikka vahe ju, kas ujuv või liigutatav!. Milleks vaielda üldse, normaalne oli enne siis, kui sai korda, vähemalt enamike lehitsejatega, selle, et ilmus sinna kohta , kus oli vimasel korral mängides. Sai selle pakkumise vms kasti paigutada just sinna, kuhu ta sulle kõige rohkem sobis..
Mets58 2021-09-14T00:39:32+03:00
rabapalm, ma ju tegin sulle vähemalt viis aastat tagasi selgeks selle, et ujuv ja liigutatav kast on samad, kui sa ei ole ketrajavend, siis ilmusid kastid õigesse kohta (nagu minusugusel tolal), aga sa nõudsid Meikopilt paigal seisvaid kaste ja te tegi selle ära laugh
kui kast ei uju, siis ei saa teda isegi peesse nihutada (ega saata), kas sa üldse arvutiasjandust tunned 

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele