Saskujamad

Loetud 65 kasutaja poolt

rabapalm 2021-12-05T00:11:55+02:00
Ok, vist pool aastat käinud juba jama, et saskut mängides võetakse sult "munemise" korral ainuke pilt käest ära jõuga! Selline reegel on tulnud siin vindis ja meelevaldselt ja ei tea kust!! Pean tunnistama siin Metsa, kes ilmselt ja haru/erandkordselt printsipiaaalsena juhtis sellele põhimõttelisele veale tähelepanu!! Nagu siin ruumis kombeks, tähelepanujuhtimine ja lihtsalt julmalt ühe peamise saskureegli eiramine n saamas traditsiooniks!! Proovisin siin siis üle hulga aja mängida tavasaskut ja selle lühikese mängu ajal rikkus Vint.ee vähemalt 5 korda kõiki lives varem tunnustatud mängureegleid. Täpselt see koht, kus peaks sirge seljaga välja astuma , näiteks, sasku erialaorganisatisooniid küsimusega, et mis tpimub!=? Ühegi varem ehk siis juba enne Meikopi sündi kehtinud reegli kohaselt pole kunagi saanud sasus niimoodi teha! Kas tõesti saab uusi reegleid lihtsalt võtta ukse tagant ja mõelda nii, et kuidas oleks programmeerimise mõttes lihtsam ja  mängu lemust nii põhimõtteliselt muuta!??
Aisling 2021-12-05T08:56:32+02:00
Mõni päev  tagasi pakkus Vint mulle vastase ainukest soldatit. Samas oli minul ka ainult soldat ehk kahepeale  2 pilti.  Kas keegi teab öelda, kas paariline ka nägi, et minul oleks samuti pildiandmise soov olnud?   Muuseas, vastane tegi ruutu trumbiks. kuid  oskas selle mängu meile kaotada minu 2 poisi, 5-se ruutu ja ässata lehe puhul. Tavalises elus sellist asja ka ei juhtu!

rabapalm 2021-12-05T23:25:05+02:00
Küsin siis teisiti ja lühidalt saskumängijate käest!? Kellele ei meeldi "sundpildivõtmine", vastake "Ja"  ehk siis roheline nupp/käsi  ja kes siis tõesti tahavad , et kui ainuke pilt käes, siis see läheb paarilisele automaatselt, vastaku "ei"!
Mets58 2021-12-09T20:55:12+02:00
raba miks nad sind ei toeta, selline sasku on vist ainult Vindis, kui ma olen umbjoobes, siis see mulle isegi meeldib laugh, aga pohmelliga on selline mäng eluohtlik

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele