Video pokkeri online turniirid?

Loetud 38 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2022-07-09T16:57:11+03:00
Tekkis mõte leiutada midagi täiesti uut maailmas - Video pokkeri online turniirid.

Formaat oleks siis järgmine - igaüks saab 5000 virtuaalset turniiri krediiti, 100-sed panused (ehk 50 mängu). Ja siis mäng käib sellele, kes tunni aja jooksul suurima summani välja jõuab. Kes läheb nulli, selle jaoks on turniir läbi. Ja siis tunni pärast lõppeb turniir ja lõppskooride alusel reastatakse parimad.

Turniire oleks kahte laadi:
1) Mäng käib Las Vegase mänguruumi "rahale". Nagu Texas holdemis hetkel - turniiril on Las Vegase rahas osalemistasu ja see läheb sisi auhinnafondi.
2) Mäng käib vint.ee krediidile ehk nö "tasuline turniir" - sissemaks on vint.ee krediidis ja osalustasud lähevad auhinnafondi.

Kui turniirid toimima saame, saaks ka turniirisarju korraldada.

Huvilisi oleks?
AnniA 2022-07-09T17:02:25+03:00
Ma olen huviline, põnev idee
rabapalm 2022-07-14T22:47:37+03:00
1 viimase aja kõige halvemaid ideid üldse!! Ei saa ju hakata siin 20 -aastase taguse funktsionaalsusega ja disainiga hakata korraldama mingeid turniire, millel pole mõttemängidega mingit seost; puhas hasartmängusõltuvuse tekitamine ja seda eriti haledal moel!! See, et nn. meeskond sai kunagi lihtlabase suure võidu pokkeriaparaadi taga, ei tähenda veel seda, et siin saidil hakata propageerima hasartmänge! Minu arust käib see põhitingimuste vastu, millega vanad liitujad siin nõus olid. Asi kipub käest ära minema, sest on räigelt tehtud suukorvimeetodeid ja vanu vigu siinsetes mängudes ei parandatata! No toon 1 näite ühesr siinsest peamistest algsetest mängudest , male ja kabe! Õhtust õhtusse juhtub ametlikke turniire, kus , näiteks 7-8 osavõtjat, aga toimub ainult 4 vooru! No kelle viga see siis on, ja juba aastaid aastaid!! Pole midagi mõtet ju uut hakata poolikult tegema, kui vani asju korda ei tehta! Hea näide Texas Holdem, mis ei kannata üldse kriitikat!! 

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele