Tere! Sooviksin rääkida teemal, miks turniire sisestades ühel hetkel tuleb ette tekst: "Teie kontol pole piisavalt krediiti!". Ma ei ole väga rikas inimene, krediitide pärast ma vaidlema ei hakka, aga küsiks, et millal muutus turniiride sisestamine tasuliseks?
Lastel on aega küllaga - nii on ka minul. Vähemalt aasta tagasi sisestasin kuude kaupa turniire ette, mitte midagi ei küsitud selle eest. Tellisin VIP-i üheks päevaks, et kui und ei tulnud, siis saaks neid järjest sisestama hakata. See oli siis umbes aasta aega tagasi.
Täna hakkasin uuesti seda tegema, kui märkasin pärast 8-ndat turniiri, et tuli punane tekst - Teie kontol pole piisavalt krediiti!. Ma lihtsalt sooviksin teada, millal see süsteem muutus?
Turniiride korraldamise muutumine
Loetud 24 kasutaja poolt
Tere,
Aasta tagasi võis meil olla viga sees mille vahepeal oleme ära parandanud:
Turniire saavad luua VIP-id ja ainult nii palju ette kui nad VIP staatuse ette on ostnud. Kui ostad üheks päevaks VIP staatuse, saad ainult sellel päeval turniire teha. Kui ostad 3-ks kuus VIP staatuse, saad 3ks kuuks turniirid ette teha.
Aasta tagasi võis meil olla viga sees mille vahepeal oleme ära parandanud:
Turniire saavad luua VIP-id ja ainult nii palju ette kui nad VIP staatuse ette on ostnud. Kui ostad üheks päevaks VIP staatuse, saad ainult sellel päeval turniire teha. Kui ostad 3-ks kuus VIP staatuse, saad 3ks kuuks turniirid ette teha.