Maleturniir lõppes ootamatult
Loetud 38 kasutaja poolt
KIndlasti pole krooniline hilineja, nendest 6-st siis 4-l puhul on tuldud meelega turniiri " päästma" , ka ühel ametlikul vint.ee turnal toimus tänu sellele, et koos kallerdusega liitusime, ikkagi 6 vooru! Aga seal ( šveitsi-süsteemis) ei tea kunagi , kuidas läheb. KIndlasti ei toeta hilinemist, kuid nagu eelpool toodud ettepanekutega seoses, võiks ringsüsteemi puhul erandina seda kuni teatud osalejate arvu( 4,6 või 8) täissaamiseni lubada . Nii, et, Mets, kahel puhul 10-st siis polnud minu hilinemine ilmselt teadlik, jäin lihtsalt hiljaks :D , ülejäänud oli mõeldud igatahes selleks, et turniir oleks parem!.
rabapalm päästa nüüd Vindi male ka ja sisesta oma maleturniirid.
Pole kahjuks aega tegeleda ja pidevalt VIP olla enne, kui siin asjad ei muutu ... Mäletad küll, kuidas saime tuhande siin saidil nii populaarseks , et vahel toimus lausa 7 turniiri ööpäevas. Aga selleks peab vavea nägema ja reklaamima jms- ehk siis peaks kogu aeg kohal olema normaalsel kellaajal. Kui sa teeks selle 23.13 maleturna formaadi tagasi nagu mul oli mõeldud, siis saaks kindlasti rohkem osalejaid. Sellisel kellaajal ei tohi teha nii pikka turnat ja mõeldud just selline enne ööd turniir ja lohutuseks nendele, kellel 22.00 turna halvasti läks ( miks mitte ka hästi) . Aeg oli 2+1 ja voore vist 9. KUi ümber muudad, tulebi rahvast rohkem kokku, eriti , kui reklaamida!
Tee ikka ise oma turniirid, mis sulle ja teistele sobivad.
Õhtuti joomise ajal kirjutad siia reklaame. Kui head reklaamid, siis tulen ma ka sinna mängima.
Ma proovin ikka enda sisestatud turniiridega ise hakkama saada, nendel ikkagi mängitakse.
Mulle ei ole tähtis osalejate arv, vaid selline süsteem. Varsti proovin ise ka seal uuesti trenni teha.
Õhtuti joomise ajal kirjutad siia reklaame. Kui head reklaamid, siis tulen ma ka sinna mängima.
Ma proovin ikka enda sisestatud turniiridega ise hakkama saada, nendel ikkagi mängitakse.
Mulle ei ole tähtis osalejate arv, vaid selline süsteem. Varsti proovin ise ka seal uuesti trenni teha.
Ma olen õhtuti tööl ja joon vett! Turniire saaks korraldada ja ise osaleda ainult laupäeva õhtul ja pühapäeval. Jah, sellise formaadiga ( 23.13) turniire enne polnud , Meikop lõpuks sellise variandi ikkagi tegi võimalikuks; pole küll ideaalne, aga mängida täitsa saab. Ok, kaaperdasid selle aja, aga sellisel kellaajal on sinu variant liiga pikk ja on ka päris palju juhtumeid, kus minnakse poole pealt minema, sest enne ei saada sellest aru , kui kaua kestab. ....Sinu viimasest 50-st turnast on üle 3 osavõtja olnud 7-l korral. 2 osavõtajaga nn. turnasid on 50-st olnud üle 30 , mida siiski ei saa nagu turniirideks lugeda- puhas korraldaja viga!
Ma ju andsin sulle aja tagasi, sisesta täna oma turniir
rabapalm vähemalt nädala lõpuni on sinu aeg vaba, korralda nüüd turniire.
Tänud, tegin ära siis 5-ks päevaks . N.R õhtutel tee siis veidi reklaami ka :)
Viimane näide siis mõttetust turniirist: 22.06; kell 19.00 ! Selliseid ei tohiks mingil juhul lugeda turniiride arvestuses!