Tere,
Mul on vaja 2 Freerolli juurde panna (Bridž arvutiga ja 4-kesi Bridž) aga siis mõtlesin, et võiks üldse kogu selle graafiku paremini paika panna:
* Et keerulisemad ja lihtsamad mängud oleks vaheldumisi
* Et sarnased mängud (näiteks 3 tüüpi Bridži) ei oleks järjest
Äkki midagi sellist:
1) Sasku
2) Küüned
3) Texas Holdem
4) Väljamängu-Bridž
5) Bismarck
6) Podkidnoi
7) Džentelmen
8) Video Pokker
9) 4-Kesi Bridž
10) Saatmisega Podkidnoi
11) Tuhat
12) Black Jack
13) 4-Kesi perekidnoi
14) Bridž arvutiga
Kuidas tundub?
Meil juba 14 erinevat mängu ehk graafik katab täpselt 2 nädalat!
VIP Freerollide Graafik
Loetud 42 kasutaja poolt
ma nagunii juhuslikult osalen, ei oma eelistusi
14 võib tähendada ka seda, et päevas on kaks freerolli... üksjagu on neid, kes igat mängu ei mängi, oleks valikuvõimalus
Jep, kaks freerolli päevas võiks olla küll. Tingimusel, et siis mõlemal auhinnad 2x väiksemad ;)
Minu soovitus on oma lemmikmängus iga õhtu turniire korraldama hakata. Ja kui reitingu peale mängida ei taha, mängige krediidi peale.
Minu soovitus on oma lemmikmängus iga õhtu turniire korraldama hakata. Ja kui reitingu peale mängida ei taha, mängige krediidi peale.
Kas Sa tõemeeli väidad, et see lisa 15 krediiti päevas teeb meeletu majandusliku põntsu? Ühes muinasjutus oli selline väljend nagu "Tulge külalised ja külaliste leib!", enne selle juurde jõudmist kasutati muidugi "tulge" asemel sõna "minge" :)
15 krediiti päevas on 5500 krediiti aastas. Vaatasin huvi pärast - vint.ee jagas eelmisel aastal välja 20000 krediiti freerollide ja turniirisarjade võitude näol. lisada sinna 5000 juurde on 25% kasv.
Pigem toome juurde turniirisarju kui freerolle.
Pigem toome juurde turniirisarju kui freerolle.
:) Sa jätad tähelepanuta fakti, et freerollil saavad osaleda vaid vip liikmed, see aga tähendab, et staatus on soetatud :) Kui nüüd kasvõi kõige algelisem matemaatika teha ja turniiri osalejate arvuks võtta miinimum, nt 8 osalejat, oletades, et vip on soetatud kuu kaupa, tuleb osalemise panuseks 3 krediiti osaleja pealt ehk jämedalt kolmandik jääb majale. Iga täiendav osaleja kasvatab maja osa, nagu ka lühema perioodi vip staatuse soetanud osalejad... päevase liikmelisuse kalastaja panustab turniiri topelt :) Ega ma asjata seda "külaliste leiba" jutuks võtnud. Freeroll võiks olla "ahvatlus", mis kutsub mängijaid panustama... Mulle meeldib mõelda asjadest nii - loo võimalus, küll seda siis ka kasutatakse.
soosiim tee Soosiimu Joomarollid Vindi freerollidele vastupidise graafikuga ja pane 2 korda suuremad auhinnarahad välja, siis saavad mängijad valida seda, millisel osalevad.
Algus pane ka kell 22
Algus pane ka kell 22
Tubli, mets - idee sinu vääriline - istu, võid piruka võtta :) Ja ümberlükkamatu fakt... erinevalt enamikust, olen mina nii mõnegi auhinnalise turniiri korraldanud... osalustasuta ja omakasuta :)
Chill, avaldasin vaid arvamust... lõppeks on ikka kindral see, kes keelab, käseb, poob ja laseb.
Chill, avaldasin vaid arvamust... lõppeks on ikka kindral see, kes keelab, käseb, poob ja laseb.
Minu jaoks läheb see teema ikka sinna alla, et "paneme kaks korda suuremad auhinnad feerollidele ja küll siis kasutajaid tuleb". Ei tule. Elu on seda näidanud. Heal juhul 20% VIP-idest käib üldse freerollidel, teisi ei huvita see teema üldse.
Minu soovitus on ikka oma lemmikmängus ise turniire korraldama hakata. Allever on selles osas heaks eeskujuks - igal õhtul toimuvad osalustasudega Küünte ja Video Pokkeri turniirid. Mingi vahe õnnestus mul isegi saskus neid turniire korraldada, ettevõtmise asi.
Minu soovitus on ikka oma lemmikmängus ise turniire korraldama hakata. Allever on selles osas heaks eeskujuks - igal õhtul toimuvad osalustasudega Küünte ja Video Pokkeri turniirid. Mingi vahe õnnestus mul isegi saskus neid turniire korraldada, ettevõtmise asi.