Tere!
See, et üks inimene teeb omale mitu kasutajat, on igati ok aga reitingutabelis võiks olla ikka ainult kõige kõrgema reitinguga kasutaja.
Sama kasutaja reitingutabelis
Loetud 38 kasutaja poolt
Jah, see niipeakski olema - vähemalt TOP 20-s võiks igal inimesel olla 1 kasutaja!
Seda teemat on puudutatud ka selles foorumi postituses.
Kahjuks ei jõua ma ise kõiki edetabeleid jälgida ja automaatset tuvastust on päris keeruline teha. Niiet paluksin siin kasutajate abi - Andke mulle märku kui keegi selle reegli vastu eksib!
Seda teemat on puudutatud ka selles foorumi postituses.
Kahjuks ei jõua ma ise kõiki edetabeleid jälgida ja automaatset tuvastust on päris keeruline teha. Niiet paluksin siin kasutajate abi - Andke mulle märku kui keegi selle reegli vastu eksib!
Siia teemasse tuleb taas väga hästi sisse see sundverifitseerimine! KUi ennast verifitseerid, ilma mitte mingi põhjuseta, sest pangamaksete ja registreerimise järgi teatakse nagunii, kes sa tegelikult oled , kuna see seotud ka reaalse e-mailiga!! Nii, selleks, et teha n.ö teine mäbfijanimi , et sinu kasutajat ei seostataks pärisnimega, peab hakkama valetama ja kombineerima ja esitama liba- meiliaadresse, mis on täiesti mõttetu. Seda asja on tehtud juba algusest peale valesti, aga et " mõtlevad pead" sellest aru ei saa, on väga imelik. Kritiseerimise osas antakse kohe kõnekeeld ja põhjusel, et vinti mustatakse. Ma pole kiunagi vinti " mustanud" ja päris paju esitatud ideeedest toimivad ka praegu. Ei musta vint.ee saiti, vaid kritiseerin aeg-ajalt Meikopi, sest ta võtab palju ette ja üritab siis kõigega hakkama saada, aga kahjuks jõuab iga uue mänguga vindis teatud tasemele, aga kuna kogunendi liiga palju puudusi kokku, siis kõiki enam parandada ei jõua ja ka huvi kaob lõpuks, sest alati tuleb jälle midagi uut peale. Ehk siis: oleks endale vaja liita jurde rohkem kompetentsi"!
Möh