Veelkord verifitseerimisest!

Loetud 51 kasutaja poolt

rabapalm 2026-05-03T22:26:29+03:00
Ja kindlasti saaks ma ka andmekaitse- põhiselt esitada kaebuse ja mis ka jõuaks kohtutes kindlasti minu võiduks, aga samas pole mul kohe üldse mingit tahtmist seda teha, kuida see Ai põhimõte ja ka üldse kogu meie Eesti kohtu-süsteem eelistab siiski seda, e,t Kolmandate isikute avalikusramine peab olema Vabatahtli!! No, ku-idas, sa Meikop, sellest atu ei saa!!!!???
Mets58 2026-05-03T22:39:41+03:00
rabapalm, su nimi ei ole ju siin avalik. Kuidas sa sellest aru ei saa?
Mets58 2026-05-03T22:57:49+03:00
Kuna su nimi ei ole siin avalik, siis ei ole sul ka Eesti Vabariigi seaduste alusel kaebeõigust.
IRW
rabapalm 2026-05-05T18:04:31+03:00
No aru ei saa, et kuidas Meikop, intelligentne, ei suuda aru saada milles ( minu) probleem? AI sai küll kohe aru ja isegi Mets saab aru, aga tema lihtsalt hämab kogu aeg!. Mitte selles pole küsimus, et nii malemajja turnale minnes või ka siinses keskkonnas ametlikule, n.ö., siis märgistatud inimeste/kasutajate turniirilie tulles ei tahaks/julgeks ma tulla oma nime all!! Küsimus lihtsalt ja kogu problemaatika, et taolisel puhul selgub minu pärisnime seos siis siin saidli ja mitte ainult !!!, mu kasutajanimega rabapalm!!! Ai sai sekundiga probleemist aru ja tõi ka kohe kõik vastavad argumendid, aga miks , sina, Meikop, ei taha sellest teemast üldse aru saada, on äärmiselt imelik! Mets paiska, muidugi, nagu alati - pooltõdesid! Jah, seda seost mu pärisnime ja kasutajanime vahel, näevadki ainult need, kes ise ka kollasega märgistatud, aga ka sel puhul peaks- nagu ka AI välja pakkus, 1 lihtne variant, et kui see märgistatud/verifitseeritud inimene ei taha, et tema kasutajanime siin seostataks, siis võiks/ peaks saama seda teha 1 millisekundilise nupuvajutamisega!! See õigus peab inimesel olema, et ta kas avalikustab oma andmeid või mitte! Ja see, eriti praegusel ajal, peaks olema imelihtne, lihtsalt Meikop ei viitsis selleks aega kulutada, kuigi selle ülesande maht peaks olema praeguse tehnilise progressi (_ TI/AI-le) puhul köki-möki. Ehk verifitseeritud kasutajal peab olema võimalus valida! Et kas ta tahab , et tema nimi siin vindis on seostatav tema kasutajanimega või mitte! Ja Ai ju ometi pakkus välja väga hea lahenduse! Küsi, Meikop , korraks TI-lt nõu ja see saab ruttu tehtud, teme poolt :D
Mets58 2026-05-05T18:51:41+03:00
rabapalm, muidugi saan ma aru, et sa ei taha ennast verifitseerida ja ainult hämad.
Miks need, kes on verifitseeritud, ei protesti?
Mets58 2026-05-05T20:02:08+03:00
Tegin põhjaliku analüüsi:
Meikopi programm näitab, et kasutaja rabapalm ei ole verifitseeritud, seega ei ole tema tegelik nimi siin nähtav (seda ei näe isegi verifitseeritud kasutajad).
Kuna kasutaja rabapalm tegelik nimi ei ole siin nähtav, siis ei ole tal Eesti Vabariigi seaduste alusel kaebeõigust.
IRW
rabapalm 2026-05-05T20:25:58+03:00
Sul pole siin midagi öelda, Mets, ainult sogad... Ma olen juba verifitseeritud/registreeritud /tarifitseeritud/heakskiidetud juba 17 aastat tagasi, kui registreerisin siia ennast kasutajaks!! Olena teinud ülekandeid oma nime all, Meikop teab minu andmeid jne. Puhas valesuhtumine asjadesse ja isikuandmete privaatsusele, sest kui korraks ennast n.ö verifitseerisin ja just selleks , et turniiril osaleda, kusjuures kinnitusel, et minu pärisnime ei tohi siduda rabapalmiga, siis vaatamata sellelle kohe ikkagi nii juhtus. Khe ei pannud seda tähele, aga kuskil ööpäeva päras avastasin ja siis kohe keelasin ka selle andmelekke ära!! Ja see puhtalt Meikopi süü või viga, et ta pole seds lihtsat asja ära korda teinud. Ja tegelikult oli veel 1 kord ja varem... Täpselt ei mäleta, kes vindi egiidi all seda turniiri koraaldas, aga oli n.ö kutsetega ja kutse sai siis ainult nii, et saatsin korraldajale oma soovi ja meiliaadressi ( aetliku) , kustse tuli ja osalesingi turniiril, kuid siis selguski kohe, et turniiritulemuste põhjal oli kohe võimalik tuvastada seos rabapalmi ja pärisnime vahel! Olin väga pahane ja siis see seos kustutati, taaskord Meikopi kaudu. Ja mitmeid kordi Meikop sellest aru ei saa ja soovitab teha libakonto; umbes nii, et tulu näitad ühe konto peal ja kulud teise peal- absoluutselt ei tohiks nii isegi mõelda 1 mees, kes mittetulundusühingu eesotsas!! No täitsa vale lähenemine. No krdi krt, kas tõesti kirjutada kood, et iga siinne kasutaja saab ise valida, ey kas ta tahab avalikustada ennast ja enda andmeid, on nii raske!!?? Miks Mets pole, näiteks, verifitseeritud ja ajab siin pidevalt sogast juttu? Pole teemasse. Aga 1 põhjendus, mille Meikop veeö toonud, et ta ju liigitanudki klassidesse ära : uudistajad, kasutajad, Vip-id ja märgistatud inimesed. Ja seal siis selles mõttes on mingi kõrgem tase need kollase punktiga vennad, kes siis näevad kohe väga kõrgelt, et kes on kes; seda nii kasutaja kui pärisinimese nime mõistes, siin saidil. Meikop võiks ikkagi AI- poolt soovitatud variandi läbi mõelda ja selle ära teha! Ehk siis ametlike instantside vaates roheline tuli nendele, kes andnud nagu kõik oma andmed ja ongi roheline märk, tärn vms, aga nende endi otsustada, kas tahavad näidata oma kasutajanime või mitte! See peab olema vabatahtik, mitte sunniviisiline!!
Mets58 2026-05-05T20:40:52+03:00
Kasutajal, kelle tegelik nimi ei ole hetkel siin avalikustatud, ei ole Eesti Vabariigi seaduste alusel kaebeõigust. Lihtne ju!
IRW
rabapalm 2026-05-05T22:26:48+03:00
Mets tahab olla küll igas pulmas peigmees ja matustel kadunuke, kuid vindis ei ole ta isegi seib :)
Mets58 2026-05-05T22:28:01+03:00
Mul ei ole ka kaebeõigust.
IRW

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele