Meikop! Selline ettepanek, esialgu küll tuhande mängus! Et kui VIP-kasutaja läheb eemale ja jätab enda eest Vint-roboti mängima, et seda peaks siis lauas olevad mängijad kuidagi nägema! Just sellepärast, et oskaks sellega arvestada, et nüüd mängib poolpime kasutaja!!
Kui praegu ei loe, siis tõstatan teema foorumis. Kõige halvem, et kui VIP siis jäi magama või läks WC-sse ja siis viimased 4 vooru tagasi lauas. pole võimalik aru saada, et mis toimub!
Uinuvas oleksu olevad VIP-d
Loetud 43 kasutaja poolt
Turniiril ei tohi programm anda mingis lauas teistele mängijatele täiendavat infot mingi mängija käitumise kohta, see oleks teiste laudade mängijate diskrimineerimine.
Ma sooviksin seda, et enne pakkumist oleks mulle ka vastasmängijate kaardid nähtavad
Ma sooviksin seda, et enne pakkumist oleks mulle ka vastasmängijate kaardid nähtavad
Päristurniiridel ju näevad ju kõik mängijad, kui 1 käsi on kuskil " eemal" . Nii, et seda peavadki kõik nägema! Ok, võiks siis kõidesse laudadesse tulla teade, et kes parasajagu " eemal" või üldse ikkagi kohe kaotus kirja, ka VIP-osalejal, kui käiku ei tee, teatud aja jooksul.
Tark mängija saab ka praegu aru sellest, kui keegi on kuskilgi eemal, aga ....
Isegi õige joodik saab aru sellest, et mängija on kuskilgi eemal ja ei vaja selle tuvastamiseks abistavat infot.
IRW
IRW
No Mets vahutab ikka häma suust välja! Sa ju ei NÄE, et kas teistes laudades keegi magab!
Teisi laudu ei peagi nägema, mängida tuleb ikkagi omas lauas omade kaartidega.
IRW
IRW
No täiesti obstruktiivne tekst ja arusaam, kusjuures ise oled kõige rohkem turniire mänginud, kuid poinyile ikka pihta ei saa, sinu arvamust pole siia vaja! Ma ootan Meikopi arvamusi. Päris suur vahe, et kui just turniirimängudes mängib 1 käsi/kasutaja " pimedallt" mõnes lauas või laseb VIP mängija, näiteks , arvutil ise teha " roomamise"! Siis pole erinevate laudade samade positisooonide võrdlus ka õiglane. Muidugi ju näeb , et kes omas lauas vooru ajal magab, aga Mets ise ju tõi ju välja , et seljuhul program, ei tohiks anda infot teistele, nüüd aga rääkis, et " õige joodik..." näeb- No teiste laudade magajaid ju ei näe!! Võib-olla on näha, kui 1 laud pidevalt venib ja sealt siis saab aru lõpuks, kes magab. Peaks lõpetama selle " magamisvõimaluse" . Ehk siis , need , kes VIP-id pole - nagunii saavad nulli, kui aega ei jõua, aga VIP-i puhul võiks siis teha ainult 1-kordse hilinemise erandi või ühenduskiiruse erandi 1-ls vooruks vms. , aga mitte nii, et terve turniiri jooksul saab ja vahel ka meelega- venitada!
Alati ei viitsi turniiri tabeliseisu vaadata, sellepärast peaks rabapalmi 0 korral kostuma kõigis laudades kestvad kiiduavaldused ning rabapalmi 100 korral venekeelne vile.
IRW
IRW