JA NÜÜD REEGLID......
§1.[color=red]PUNKTISÜSTEEM :Punkte jagatakse 8 paremale F1 süsteemi järgi-1=10 2=8 3=6 4=5 5=4 6=3 7=2 8=1
See peaks lisama võistlusele põnevust..[/color]
§2.VÕISTLUSED TOIMUVAD 2 KORDA NÄDALAS JA KOKKU 18 ETAPPI.VÕISTLUSPÄEVAD ON -ESMASPÄEV JA LAUPÄEV KELL 21:00
§3.TURNIIRILT ENNE LÕPPU LAHKUJA SAB KIRJA KATKESTAMISE JA EI SAA VÕISTLUSEL SEEGA ÜHTEGI PUNKTI.
§4.AUTASUSTATAKSE KOLME PAREMAT-------1=250 2=150 3=75 RAHA KANTAKSE MÄNGIJA KONTOLE 5 PÄEVA JOOKSUL.....
§5.SOOVITAME SIIS JÄLGIDA REKLAAME ,SEST KES HILJAKS JÄÄB SEE ILMA JÄÄB!!!!!LOODAN ET SELLINE TURNIIR KOGUB POPULAARSUST-TORE KUI VEEDATE AEGA MEIEGA,.......
TÄRNI TURNIIR 2
Loetud 101 kasutaja poolt
§1.:Punkte jagatakse 8 paremale F1
süsteemi järgi-1=10 2=8 3=6 4=5 5=4 6=3 7=2 8=1
Turniiri lõpus ka ylekaalumine ja ylekaalulised ja alamõõdulised saavad disklahvi ning iga etapi lõpus ka pressikonverents omas keeles.
süsteemi järgi-1=10 2=8 3=6 4=5 5=4 6=3 7=2 8=1
Turniiri lõpus ka ylekaalumine ja ylekaalulised ja alamõõdulised saavad disklahvi ning iga etapi lõpus ka pressikonverents omas keeles.
Kui lahkutakse näiteks eelviimaselt turniirilt, mis saab juba kogutud punktidest ?
ainult selle etapi punktid -kust lahkutakse...
ALATES SIIS 25 JAANUARIS ALGAB ESIMENE VOOR -KOKKU 19 ETAPPI JA PUNKTE SAAD NAGU TEENID-EI TULE SEDA PUNKTISÜSTEEMI NAGU MOTOSPORDIS -KUIGI VÕIKS RAKENDADA SEDA VIIMAST PUNKTISÜSTEEMI KUS KÜMME PAREMAT SAAVAD PUNKTE--EI ,KÕIK JÄÄB VANAVIISI AGA SEE KES TURNIIRILT LAHKUB -SELLE VÕISTLUSE EEST PUNKTE EI SAA-KÜLL AGA SAAB TA VÕISTELDA JÄRGMISES VOORUS-KUI NET JAMAB-POLE PARATA-TEHNILINE PROBLEEM JA SIIN POLE MIDAGI PARATA-SEE ON KATKESTAMINE...
KUNA EELMINE KORD VÕITJA OMA KONTOT EI ÖELNUD OTSUSTASIN JÄRGMIST-
1.KOHT-300
2.-200
3-100
PROOVIN KOKKULEPPELE SAADA VINT JUHTKONNAGA JA VÕIDUSUMMA KANTAKSE MÄNGUPORTAALI KONTOLE -KÜLL AGA LÄHEVAD VÕITJATE NIMED ANNETAJATENA ÜLES.Tõepoolest kunagi ju ei tea kellele oma isiku info annad -aga mängurõõm ju ka asi...
LUGUPIDAMISEGA paulus6
KUNA EELMINE KORD VÕITJA OMA KONTOT EI ÖELNUD OTSUSTASIN JÄRGMIST-
1.KOHT-300
2.-200
3-100
PROOVIN KOKKULEPPELE SAADA VINT JUHTKONNAGA JA VÕIDUSUMMA KANTAKSE MÄNGUPORTAALI KONTOLE -KÜLL AGA LÄHEVAD VÕITJATE NIMED ANNETAJATENA ÜLES.Tõepoolest kunagi ju ei tea kellele oma isiku info annad -aga mängurõõm ju ka asi...
LUGUPIDAMISEGA paulus6
Ise sa olid pikka aega vindist kadunud.
Kas eelmise turniiri võitjale maksti võidusumma välja?
Paulus - võime teha nii et kannad võidusumma doma vindi kontole ning meie kanname siis selle juba edasi võitjatele.
Ning sina saad nime toetajana kirja.
Paulus - võime teha nii et kannad võidusumma doma vindi kontole ning meie kanname siis selle juba edasi võitjatele.
Ning sina saad nime toetajana kirja.
Lepatriinu ei avaldanud ka kõige suurma palumisega oma panga kontot ja sõnumeid ta mu postkasti ei jätnud-seega Lepa olin kus ma olin see et sa keerutasid,et ma ei tea miks ei anna sulle oma panga kontot on solvav-seega jääb üle vaid see uus võimalus-ja minu nime mainida ei ole vaja kui esikolmikus ei ole-oli arvutiga probleeme ja seda teavad kõik miu tuttavad lõpuks selgus et Firefoxiga asi on ok! aga explorenil mingi jama lamppi sees(varem lasi mängida)peale katsetamist veendusin et Fire on parem ja kõik toimib-mis aga esimese võitjasse -siis kuna ta keeldus-ja mul tunnistajad-palusin pea nädal otsa aga ta soperdas ma ei tea millest -siis pean leppima tõsiasjaga,et see võitja summa kantakse võitjale üle _
Unustasin mainida ,et uuele võitjale-ja tore on -just seda ma Meikop silmas pidasin et kannan kogu krempli teile üle ja te kannate edasi...
Tere austatud PAULUS . Loen sinu kirja ja vaatan kuidagi su jutt ei lähe kokku. Süüdistad millegi pärast kõiki teisi, aga, ise olid rates koguaeg. kui oled nii aus mees miks siis ei võtnud Meikopiga ühendust ja ei kandnud Meikopi kaudu võidu summat üle.